Φριντέτ: Η ομάδα φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Τα δεδομένα για Φριντέτ και Ρεάλ

O Τζίμερ Φριντέτ μπορεί να έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι στοιχηματικές δίνουν άλλο… φαβορί για την επόμενη χρονιά.

Ο μπομπέρ Τζίμερ Φριντέτ είναι ένας από τους παίκτες που πολλές ομάδες θα ήθελαν να έχουν στο ρόστερ.

Αν και είναι νωρίς για να πει κάποιος με σιγουριά το τι θα συμβεί, υπάρχουν φαβορί αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τις στοιχηματικές.

Το γνώριμο περιβάλλον της Κίνας και οι ομάδες της CBA αποτελούν ιδανική επιλογή, αν κρίνουμε και από τις εκπληκτικές εμφανίσεις που έκανε όσο καιρό βρισκόταν στην ασιατική ήπειρο.

Φυσικά η παραμονή του στον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αλλά η λίστα των ομάδων που μπορεί να τον ντύσει στα χρώματα της είναι μεγάλη.

Πίσω από το «τριφύλλι» έχουμε την Ρεάλ, ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες στο στοίχημα για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Σίγουρα τα ονόματα των Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Χίμκι δεν αφήνουν αδιάφορο τον Αμερικανό, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η επιστροφή του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, το ΝΒΑ.

Φριντέτ: Η ομάδα φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News