Φριντέτ: «Έτσι θα πάμε στα πλέι-οφ και στο Final Four»

Οι δηλώσεις Φριντέτ μετά το ματς με την Ούνικς Καζάν

Ο Τζίμερ Φριντέτ αναφλερθηκε στο τι πρέπει να γίνει για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός νμα φτάσει μέχρι το Fianl 4.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην εφημερίδα «Sportime» και μεταξύ άλλων στάθηκε στον ρόλο του και στο επιθετικό παιχνίδι του, λέγοντας:

«Αυτός ο ρόλος με ακολουθεί όπου και αν πάω. Σε όλη την καριέρα μου, όπου και αν έχω παίξει. Όλοι περιμένουν να σουτάρω και να σκοράρω συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου αρέσει να το κάνω αυτό στο παρκέ. Μπορώ όμως να κάνω και άλλα πράγματα στο παρκέ και να βοηθάω την ομάδα μου με όλους τους τρόπους».

Σχετικά με το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει φέτος το «Τριφύλλι», ανέφερε: «Έχουμε μία σπουδαία ομάδα, έναν σπουδαίο προπονητή, εξαιρετικές προσωπικότητες, σπουδαίο ταλέντο. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει ψηλά. Το σημαντικό είναι να μπουν όλα αυτά μαζί και να προσαρμοστούν όλα μέσα στο παιχνίδι της ομάδας. Η Euroleague δεν είναι εύκολη. Πρέπει να δέσουμε ως ομάδα για να πάμε στα πλέι-οφ και στο Final Four. Ακόμα υπάρχει δρόμος, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Κλείνοντας, ο Φριντέτ ανέφερε: «Θα κάνουμε τα πάντα. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Θα παλέψουμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα και τον κόσμο μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News