Φριντέτ: ««Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το παιχνίδι»

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 130-81: Τρομακτική εμφάνιση και νίκη από το τριφύλλι πριν την έλευση Πιτίνο!

Για τη Βαρκελώνη αναχώρησε σήμερα το πρωί (12/12) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την FC Barcelona για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague (13/12, 22.00).

«Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα και παίζει πραγματικά καλά φέτος. Αγωνίζονται στο γήπεδό τους όπου δημιουργείται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα γεγονός που τους δίνει αβαντάζ. Είμαι παράλληλα ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω έναν πρώην συμπαίκτη μου στο κολλέγιο, τον Μπράντον Ντέιβις. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία του να αγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο. Παράλληλα, είμαστε όμως και συγκεντρωμένοι στο ματς και ελπίζουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Θεωρώ πως “κλειδί” του αγώνα είναι να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ψηλά κορμιά, παίκτες που είναι καλοί στο ριμπάουντ και πολλούς εξαιρετικούς αθλητές. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να μην τους αφήσουμε τα ελεύθερα σουτ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News