Φρέντμπεργκ: “Αυτό είναι το πλάνο μας για τον Παναθηναϊκό”

Δανός αρχιπροπονητής ακαδημιών στον Παναθηναϊκό!

Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ μίλησε σε δανική ιστοσελίδα για την ανάληψη του ρόλου του αρχιπροπονητή ακαδημιών στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Είναι αλήθεια ότι υπέγραψα στον Παναθηναϊκό. Μαθαίνω την ομάδα τις τελευταίες έξι μέρες, οπότε είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κάθε άποψη. Έχω προσληφθεί ως επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου, που σημαίνει ότι προΐσταμαι των προπονητών, τους επιβλέπω και τους επιμορφώνω για το μοντέλο που έχουμε σχεδιάσει. Ασφαλώς, είμαι περήφανος που ένα μέγεθος όπως ο Παναθηναϊκός με κάλεσε και είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία. Είναι ένα συναρπαστικό πρότζεκτ και έχουμε επίγνωση ότι το ζητούμενο είναι η επιτυχία“.

Έπειτα, ο Δανός αναφέρθηκε στους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στον Παναθηναϊκό: “Το συνολικό πρότζεκτ με δελεάζει και μου ακούστηκε ενδιαφέρον. Το προηγούμενο καλοκαίρι η UEFA τιμώρησε τον Παναθηναϊκό για παραβίαση του Financial Fair Play, που σημαίνει ότι η ομάδα είναι αναγκασμένη να αναπτύξει τους δικούς της παίκτες“.

Η εμπειρία του στην Κύπρο αναμένεται να τον βοηθήσει στην προσαρμογή του στην Ελλάδα: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η περίοδος που εργάστηκα στην Κύπρο μου έκανε καλό. Εννοείται ότι θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε μερικές καταστάσεις και πρέπει να γνωρίζετε ότι η Ελλάδα διαφέρει από την Κύπρο. Η κουλτούρα διαφέρει, αλλά επωφελήθηκα από την εργασία μου στην Ομόνοια“.

Είναι πιθανόν ο Παναθηναϊκός να κοιτάξει στη Δανία;: “Υπάρχει η πιθανότητα να δούμε Δανούς στον Παναθηναϊκό. Προς το παρόν δεν έχουμε δικαίωμα να πάρουμε ξένους, αλλά όταν τελειώσει η τιμωρία, ο τεχνικός διευθυντής και εγώ θα τσεκάρουμε ταλέντα και ίσως μερικοί μικροί να ταιριάξουν στα κριτήρια μας. Δεν είναι απίθανο να έρθουν Δανοί στον Παναθηναϊκό“.

Oι στόχοι του: “Σε γενικές γραμμές, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό ρόστερ με δικούς μας παίκτες και σίγουρα στοχεύουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην Ευρώπη. Ισχύει η τιμωρία της UEFA για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά αυτό μας δίνει χρόνο να προετοιμάσουμε καλύτερα τους νεαρούς παίκτες“.

Eλέγξτε επίσης

Το τρομερό επίτευγμα του Κάτσε κόντρα στον Ολυμπιακό

Το αντίο των παικτών στον Κάτσε – Ξεχωρίζει το πείραγμα του Γιόχανσον (pics)

Με μήνυμά του στα social media, o Έργκους Κάτσε αποχαιρέτησε και τυπικά τον Παναθηναϊκό μετά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.