Φραιμπουργκ - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/10)

Φραιμπουργκ - Ολυμπιακος Live Streaming 27-10

Φραιμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming | Freiburg – Olympiacos Live Streaming: Στο «Europa Park Stadion» δοκιμάζεται την Πέμπτη (22:00) ο Ολυμπιακός, στον πιο κρίσιμο και παράλληλα δύσκολο αγώνα στο Europa League μέχρι σήμερα.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ένα βαθμό. Αλλά έχουν ακόμη, υπό προϋποθέσεις, κάποιες ελπίδες για την τρίτη θέση και τη συνέχεια στο Europa Conference League. Το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του. Και αυτό γιατί χρειάζεται να χάσει βαθμούς η Ναντ από την Καραμπάγκ μέσα στη Γαλλία. Κοινώς ίσο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γάλλους.

Πάντως οι παίκτες του Μίτσελ σκοπεύουν να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος, τις όποιες ελπίδες τους αναλογούν. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία. Ο Ισπανός προπονητής γνωρίζει ότι αυτό θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι τώρα. Ο αντίπαλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η έδρα της γερμανικής ομάδας παίζει πάντα ρόλο.

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Μίτσελ είναι οι απουσίες και οι τραυματισμοί που υπάρχουν. Ο Παπασταθόπουλος έχει ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και έμεινε εκτός αποστολής! Οριακή ήταν η κατάσταση και για τους Μπα και Βρσάλικο, που εν τέλει «κόπηκαν» και αυτοί. Το παραπάνω σημαίνει ότι τουλάχιστον για το κέντρο της άμυνας φαίνεται πως υπολογίζεται ο Εμβιλά, ως παρτενέρ του νεαρού Ντόι, που τα πάει πολύ καλά έως τώρα.

Αλλαγές θα έχει ο Ολυμπιακός και στη μεσοεπιθετική γραμμή. Με δεδομένο ότι στο Europa League δεν υπάρχει ο Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και ότι οι Μπίελ και Μασούρας θα κρατήσουν τις θέσεις του, όλα δείχνουν ότι στο αρχικό σχήμα θα βρεθούν εκ νέου οι Ελ Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες.Europa League Ελλάδα Live Streaming

Βαθμολογικά αδιάφορη η Φράιμπουργκ, ίσως κάνει αλλαγές

Η Φράιμπουργκ από την πλευρά της είναι σχεδόν αδιάφορη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και θέλει μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την κορυφή σε δύο αγωνιστικές. Θυμίζουμε ότι ταξιδεύει στο Αζερμπαϊτζάν την τελευταία αγωνιστική και μπορεί και εκεί να εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Οι Γερμανοί δεν έχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Οι Σμιντ, Γκούλντε, Σάλαϊ και Εζεκουέμ που απουσιάζουν ακόμη, δεν είναι βασικοί. Οπότε δεν επηρεάζουν το σχηματισμό της αρχικής ενδεκάδας. Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες δοκιμές, διότι στην Bundesliga ακολουθεί απαιτητική αποστολή στην έδρα της Σάλκε, που πρέπει να κερδίσει.

Φραιμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming: Τι είπαν Μίτσελ και Βαλμπουενά

Μίτσελ και Βαλμπουενά αναφέρθηκαν στην πρόσφατη επιτυχία του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, αλλά και στην απαιτητική συνέχεια. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπαν στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Μίτσελ: «Η αυτοπεποίθηση και η υπομονή που είχαμε έκρινε το ματς. Έπρεπε να έχουμε υπομονή και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί και να μην πάθουμε εμμονή με τις επιθέσεις. Αλλά να ξέρουμε ποτε να παίξουμε. Κουραστήκαμε αρκετά αλλά υποχρεώσαμε την άμυνα μιας πολύ οργανωμένης ομάδας να παίξει πολύ πίσω. Καταφέραμε να κερδίσουμε και έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναιτωλικός.»

Βαλμπουενά: «Η αλήθεια είναι ότι μετά τον ΠΑΟΚ ήμασταν απογοητευμένοι. Θέλαμε να κάνουμε κάτι για να γυρίσουμε την κατάσταση. Θέλαμε τη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι έχει καλά οργανωμένη άμυνα, παίξαμε με υπομονή μέχρι να βρούμε το πρώτο γκολ και να «γυρίσουμε» την κατάσταση».

Για το ότι πάντα κάνει κάτι στο γήπεδο: «Η αλήθεια είναι ότι εχω πετυχημένες εμφανίσεις εδώ. Το σημαντικότερο είναι η ομάδα είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και που μπορώ να τη βοηθάω έστω και για λίγα λεπτά. Είναι αλήθεια ότι τα πάω καλά σε αυτό το γήπεδο».

Το πρωτάθλημα: «Είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή απάντηση είναι η ενότητα. Όλοι μαζί παίκτες, προσωπικό και κόσμος πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Δεν έχουμε αρχίσει καλά τη σεζόν, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε».

Σφυρίχτρα από την Εσθονία στο ματς του Ολυμπιακού

Τον Κρίστο Τόβερ όρισε η UEFA στο παιχνίδι Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική του Europa League. Εσθονική σφυρίχτρα στην αναμέτρηση της Πέμπτης (22:00) στο Φράιμπουργκ. Εκλεκτός της UEFA ο Κρίστο Τόβερ, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία και θα διευθύνει για πρώτη φορά αγώνα του Ολυμπιακού.

Δύο φορές στο παρελθόν σφύριξε παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη (Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0, ΠΑΟΚ-Βαλερένγκα 3-0), ενώ πριν 1,5 χρόνο διηύθυνε το Παναθηναϊκός-Άρης 1-2 στη Super League. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, είχε σφυρίξει το Ελλάδα-Αρμενία 2-3. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κάρολιν Καϊβόγια, Στεν Κλάασεν, 4ος ο Γιούρι Φρίσερ και στο VAR ο Ελβετός Φενταγί Σαν με τον Ολλανδό Ντένις Χίγκλερ.Ολυμπιακος Live Streaming

Φραιμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming: Πούλησε τηλεοπτικά δικαιώματα σε Κύπρο και Νότια Κορέα ο «Θρύλος»

Τα τηλεοπτικά της δικαιώματα σε Νόρια Κορέα και Κύπρο πούλησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλου αθλητικού site.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε ακόμα μία αγορά, η οποία μάλιστα μέχρι τώρα ήταν “παρθένα”, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αθλητικού site, οι Πειραιώτες συμφώνησαν να πουλήσουν τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα στη Νότια Κορέα. Κι ο λόγος βεβαίως είναι προφανής, η παρουσία των Ινμπόμ Χουάνγκ και Ουί Τζο Χουάνγκ στο Λιμάνι. Δύο διεθνών ποδοσφαιριστών με σημαντικό έρεισμα στην πατρίδα τους.

Επιπλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός παραχώρησε τα τηλεοπτικά δικαιώματά της και στην Κύπρο. Με τη σχετική αποκάλυψη να γίνεται στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Όπου ζητήθηκε από την πλευρά της Super League η έγκριση δύο συμβάσεων παραχώρησης των ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων της πρώτης ομάδας των Ερυθρολεύκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από τη διοργανώτρια, οι αγώνες πρωταθλήματος των Πειραιωτών πουλήθηκαν στη Μεγαλόνησο έναντι 175.000 ευρώ. Και στη Νότια Κορέα έναντι 320.000 ευρώ, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στην εισήγηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ ωστόσο, επισημαίνεται η σύγκρουση που υπάρχει μεταξύ του νόμου και του καταστατικού.

Θυμίζουμε ότι ο νόμος, μετά την τροποποίηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη το περασμένο καλοκαίρι, μειώνει το ποσοστό που θα εισπράττει η Ομοσπονδία από αυτές τις συμβάσεις σε 1% αντί για 5%.

Η αποστολή για το ματ της Γερμανίας

Οριστικά χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ, απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ εκτός παραμένουν Μαρσέλο, Βρσάλικο και Σισέ. 

Επιπλέον, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αποτελεί ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Ουί Τζο Χουάνγκ, που είχε λείψει στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ακόμη επιστρέφουν ο Ουσεϊνού Μπα, αλλά και ο Θανάσης Ανδρούτσος. Υπενθυμίζεται ότι εκτός ευρωπαϊκής λίστας βρίσκονται οι Μπακαμπού, Χάμες Ροντρίγκες και Σαμασέκου.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Φραιμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News