Τρομερές δηλώσεις Φριντέτ ενόψει της νέας σεζόν

Η ατάκα Ντομινίκ σε Φριντέτ για Παναθηναϊκό!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Τζίμερ Φριντέτ, στη media day του Παναθηναϊκού για το ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά:
«Είναι ωραίο να έχεις αγωνία, σημαίνει ότι είναι κάτι ωραίο. Θέλω να γνωρίσω τα παιδιά, έχω μιλήσει ήδη με όλους. Είναι ωραία εδώ. Είναι σπουδαίες οι πρώτες εμπειρίες, απόλυτοι επαγγελματίες όλοι στον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Υπάρχει σπουδαία παράδοση και ο οργανισμός είναι εξαιρετικός. Είναι διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει στην Κίνα, αλλά ωραία διαφορετικό.

Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο, να γινόμαστε καλύτεροι και να πάμε καλύτερα από πέρσι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Προφανώς όλοι σκέφτονται το Final Four, όλες οι ομάδες της EuroLeague αυτό έχουν για στόχο. Εμείς θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά και να δούμε πόσο μακριά θα πάμε. Προσωπικά νιώθω καλά, αλλά το μείζον είναι η ομάδα. Όταν κερδίζει η ομάδα, όλοι θα είμαστε καλά», δήλωσε αρχικά ο Τζίμερ Φριντέτ.

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Μου έδειξαν πού κάθονται οι φανατικοί οπαδοί, που είναι η Θύρα 13 στο ΟΑΚΑ. Αγαπώ το παιχνίδι. Θέλω να παίξω μπροστά σε αυτό το τρελό περιβάλλον. Θα είναι ωραίο αυτό».

Για τον Καλάθη: «Ο Νικ είναι ένας σπουδαίος πόιντ γκαρντ, το δείχνει η καριέρα του. Βελτιώνεται διαρκώς. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι δίπλα του. Πιο παλιά ήμασταν αντίπαλοι, τώρα χαίρομαι που θα είμαστε συμπαίκτες. Ο Νικ είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας».

Για τον Μπλατ: «Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι μεγάλο όνομα στην EuroLeague, έχω ακούσει μόνο τα καλύτερα γι αυτόν ως άτομο και προπονητή. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του. Εύχομαι να βελτιωθεί η υγεία του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News