Φουλάρει για γκαρντ και «4αρι» ο Παναθηναϊκός

Αρέσει στον Παναθηναϊκό ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Μάρκους Φόστερ, καθώς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ (1,91μ.) συμφώνησε για 1+1 χρόνια με τους «πράσινους» και θα κάνει το μεγάλο βήμα από την Χάποελ Χολόν.

Με τη φανέλα της ο 25χρονος άσος έλαμψε έχοντας 19,2 πόντους (73,7% βολές, 39,6% στα τρίποντα), 3,6 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ σε 30,5 λεπτά κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα. Μάλιστα «φιλοδώρησε» με 37 και 23 πόντους την Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 27 και 20 πόντους. Εξαιρετικά τα πήγε και στο Basketball Champions League έχοντας 17,8 πόντους (73,1% βολές, 61,9% δίποντα, 35,4% τρίποντα) όντας έκτος σκόρερ στη διοργάνωση, 3,8 ασίστ, 2,9 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 2 λάθη 30 λεπτά ανά αγώνα.

Η κίνηση αυτή ανοίγει το… χορό για το «τριφύλλι» που προχωρά στις υπόλοιπες κινήσεις του.

Στόχος των «πράσινων» είναι να αποκτηθεί ένας πλέι μέικερ, με τον Λορέντζο Μπράουν να… δυσκολεύει λόγω κασέ και της εμπλοκής της Μακάμπι. Πιο προσιτός είναι ο Νέιτ Γουόλτερς, αλλά αναζητείται κάτι καλύτερο.

Για τη θέση «4» παίζουν οι Γκρεγκ Γουίτινγκτον και Άαρον Γουάιτ, ενώ για το αθλητικό «5άρι» ο Λάντρι Νοκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News