Φουλάρει για εξτρέμ ο Παναθηναϊκός - Εντόπισε τον εκλεκτό

Γιοβάνοβιτς: "Θα χρειαστεί υπομονή" - Οι δηλώσεις μετά την ήττα από την Άλκμααρ

Στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις πέφτει το βάρος στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ολοκλήρωσε τα φιλικά του στην Τεργέστη με αντίπαλο τη Μίλαν.

Προτεραιότητα για το «τριφύλλι» αποτελεί η απόκτηση ενός εξτρέμ και οι ιθύνοντες του συλλόγου φαίνεται πως έχουν εντοπίσει τον «εκλεκτό» που λέγεται πως πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, όμως οι «πράσινοι» παλεύουν για να βρουν τη «χρυσή τομή» με τον ίδιο και την ομάδα του.

Μάλιστα, μέσα στο επόμενο 48ωρο θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τη SportDay.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο ρεπορτάζ προσθέτει πως προχωρούν οι επαφές των ανθρώπων του Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή ενός δημιουργικού μέσου, ενώ ψάχνονται για έναν σέντερ φορ και έναν γκολκίπερ που θα προσθέσει ανταγωνισμό στον Διούδη που κέρδισε τα εύσημα με την εμφάνισή του απέναντι στη Μίλαν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News