Φουλ για... 20.000 διαρκείας!

Άλμπα - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Mπορεί ακόμα να έχουμε Φεβρουάριο, τα εθνικά πρωταθλήματα κι η Ευρωλίγκα να «τρέχουν» αλλά σ’ ολόκληρη την Ευρώπη γίνονται κουβέντες και παρατηρείται κίνηση ενόψει του καλοκαιριού.

Στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με το ΟΑΚΑ, με τον Γιόβιτς, τον Καντέρ και τον αγαπημένο της εξέδρας, Μάικ Τζέιμς του οποίου τρίτη επιστροφή στην Αθήνα θα θεωρούνταν πιθανή αν στα πράγματα ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αμερικανό.

Ο παικταράς ανταγωνίζεται τον Σέιν Λάρκιν για τον τίτλο του κορυφαίου περιφερειακού στην Ευρώπη που έχει την προσωπική φάση…ψωμοτύρι.

Με αυτόν στο παρκέ και Νέντοβιτς, Χεζόνια στο ρόστερ (απαγορεύονται οι… φαντασιώσεις; ) ο Παναθηναϊκός «δένει το γλυκό» κι αναβαθμίζεται απίστευτα στα κομμάτια επίθεση, ενέργεια και …εισιτήρια διαρκείας μιας και με την δίψα των οπαδών να δούνε την ομάδα αλλά και τέτοιους αθλητές στο έμψυχο δυναμικό του χρόνου πήγαινες εύκολα για 20.000 διαρκείας!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News