Φόβοι στον Παναθηναϊκό για Αϊτόρ!

Φόβοι στον Παναθηναϊκό για Αϊτόρ!

Φόβοι υπάρχουν στον Παναθηναϊκό σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμος ο Αϊτόρ, ο οποίος δείχνει να ταλαιπωρείται συχνά από ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός την περσινή σεζόν αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα στη μέση, το οποίο και τον κράτησε εκτός 3 μήνες, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά παιχνίδια.

Οι ενοχλήσεις στην μέση που επανέρχονται σε συχνά τακτικά διαστήματα, έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι φοβούνται ότι ίσως να μην έχει ξεπεράσει εντελώς το περσινό του πρόβλημα!

Αυτό εγείρει ερωτηματικά σχετικά με το πότε ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός θα είναι στο 100% να συνεισφέρει στον Παναθηναϊκό, καθώς επίσης και για το τι άλλο θα χρειαστεί να γίνει εντελώς καλά.

O Αϊτόρ προέρχεται από δύο τρομερές σεζόν με την Τβέντε (61 παιχνίδια, 24 γκολ, 18 ασίστ) και όλοι πιστεύουν πως μπορεί να αποτελέσει σπουδαία μονάδα για το “τριφύλλι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News