Φόβοι για επεισόδια στο Final Four

Φόβοι για επεισόδια στο Final Four

Το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών στην Λευκάδα (18-20/03) με την παρουσία του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Αθηναϊκού έχει δημιουργήσει… πονοκεφάλους στην τοπική κοινωνία, η οποία ετοιμάζεται να πάρει ισχυρά μέτρα ασφαλείας σε συνεργασία με την αστυνομία.

Τα τοπικά Μέσα της Λευκάδας υποστηρίζουν πως οι φίλοι των παραπάνω ομάδων αναμένεται να επισκεφτούν το νησί το συγκεκριμένο τριήμερο και η τοπική κοινωνία είναι έντονα προβληματισμένη.

[ads2]

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, μίλησε στον «Prisma 91,6» και εξέφρασε την ανησυχία του για τον κίνδυνο εντάσεων και επεισοδίων που μπορεί να υπάρξουν. Ο Σκιαδαρέσης, βέβαια, υπογράμμισε πως πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση για την Λευκάδα, ωστόσο δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τον κίνδυνο επεισοδίων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταείδης, τόνισε πως το νησί δεν θα δεχθεί οργανωμένους οπαδούς, ότι η αστυνομία θα πάρει ισχυρά μέτρα και πως τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις θα διατεθούν κατόπιν επίδειξης της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου, που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το Final Four.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News