Φοβερή ξεφτίλα για τον ΟΣΦΠ! (pics)

Χαμός στα social media από ποσταρίσματα του νέου αποκτήματος του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Λαΐφη, κατά των ερυθρόλευκων. Δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού και βρίζει το λιμάνι!

Ο Κύπριος αμυντικός μέσος σε ηλικία 17 ετών είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στις 19 Φεβρουαρίου 2010 ένα ποστάρισμα υπέρ του Παναθηναϊκού.

[ads2]

«Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός!!!!!!!!!!!!», έγραψε ο Λαΐφης για τη νίκη του τριφυλλιού επί της Ρόμα στο ΟΑΚΑ με 3-2 (18/2/2010) και ένας φίλος του σχολίασε με το γνωστό σύνθημα: «Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ…».

Μετά από την… προτροπή του φίλου του στα social media ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού έγραψε: ««Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός γαμ… το λιμάνι και ο Ολυμπιακός».

Φοβερή ξεφτίλα για τον ΟΣΦΠ! (pics)

Ομως, αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Κωνσταντίνος Λαΐφης ανέβασε κάτι στον προσωπικό του λογαριασμό για τους πράσινους, αφού μερικές ημέρες αργότερα (28 Φεβρουαρίου 2010) είχε ποστάρει ένα λινκ από το επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ήταν ένα λινκ με live streaming που οδηγούσε στην αναμέτρηση των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ για την κανονική περίοδο της Α1. Τότε ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού με 98-90 με τον Ντρου Νίκολας να σταματάει στους 27 πόντους και τον Δημήτρη Διαμαντίδη να έχει 26 πόντους και 11 ασίστ.

Φοβερή ξεφτίλα για τον ΟΣΦΠ! (pics)

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Κωνσταντίνος Λαΐφης παρουσιάστηκε χθες από τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας:

«Όταν σε προσεγγίζει ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Η κίνηση αυτή ήταν η καλύτερη στην καριέρα μου. Δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ για να πω το ναι. Έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα ήθελα να καταφέρω με το παιχνίδι μου να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό».

Το θέμα πήρε διαστάσεις από το πρωί στην Κύπρο και έφτασαν μέχρι την Ελλάδα και πλέον ο λογαριασμός με το όνομα Κwnstantinos Laifis δεν είναι διαθέσιμος και όποιος πατήσει θα δει το παρακάτω…

Φοβερή ξεφτίλα για τον ΟΣΦΠ! (pics)

Πάντως, από την ώρα που έγινε ο σάλος και πριν διαγραφεί ο λογαριασμός του Κωνσταντίνου Λαϊφη  προσπάθησε να βρει αν όντως το προφίλ ανήκει στον 23χρονο άσο του Ολυμπιακού.

Στην αναζήτηση μας, βρήκαμε το ακόλουθο ποστ του αδερφού του Κωνσταντίνου, Μάριου στο οποίο απεικονίζονται οι δύο τους με τον τρίτο τους αδερφό, Μιχάλη (που είναι και εκπρόσωπος του).

Οπως βλέπετε στο πάνω μέρος της ανάρτησης ο Μάριος έχει ταγκάρει τον Κωνσταντίνο με το προφίλ που δεν υπάρχει πια. Δείτε πως ήταν η συγκεκριμένη ανάρτηση μέχρι σήμερα το μεσημέρι και πως είναι τώρα μετά το σάλο που δημιουργήθηκε…

Φοβερή ξεφτίλα για τον ΟΣΦΠ! (pics)

ΤΩΡΑ…

Φοβερή ξεφτίλα για τον ΟΣΦΠ! (pics)

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News