Φοβερή συνύπαρξη: Η τριάδα «φωτιά» στο χορτάρι της Λεωφόρου

Φοβερή συνύπαρξη: Η τριάδα «φωτιά» στο χορτάρι της Λεωφόρου

Αρεσε πολύ στον κόσμο η συνύπαρξη Καρλίτος-Βιτάλ-Χατζηγιοβάνη στα χαφ με τον ογκώδη Ιωαννίδη να τις…παίζει με τα αντίπαλα μπακ.

Σε παιχνίδια στη Λεωφόρο απέναντι σε επαρχιακές ομάδες ο Καρλίτος μπορεί να παίξει αποδοτικά πίσω από το φορ και όχι μόνο σε καθαρό 4-4-2, σε ένα φουλ επιθετικό σχήμα με Βιτάλ, Παλάσιος και δύο στράικερ στην αντίπαλη περιοχή.

Για να σταθεί τέτοιο σχήμα θες 100% Αλεξανδρόπουλο για να υπάρχει και κάποιος που θα τρέχει. Το ότι μπήκαν γρήγορα τα γκολ με τον Βόλο έδιωξε το άγχος και ο κόσμος χόρτασε θέαμα, κάτι που για μια ακόμα φορά δείχνει ότι το νο1 θέμα στο Κορωπί είναι η λούζερ νοοτροπία. Με το που δουν οι παίκτες ότι όλα στο χορτάρι πάνε πρίμα…λύνονται, με το που στραβώσουν τους καταπίνει το άγχος και η αμφιβολία.

Εννιά γκολ στη Λεωφόρο μέχρι σήμερα δημιουργούν προσδοκίες, από την άλλη συμπεράσματα σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού δεν μπορούν να είναι ασφαλή ακόμα.

Κρίμα πάντως να έχεις τόσους παίκτες κέντρου που στην ουσία δεν προσφέρουν τίποτα (Βίγια, Αγιούμπ, Μπουζούκη) και ένα μέτριο Λουντκβιστ, γιατί με 2 καλά χαφ, ένα δεκάρι και ένα γρήγορο 6-8αρι θα ήταν διαφορετική η υπόθεση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News