«Φουλ» για Τζέϊμς και Μπουρούση ο Εξάστερος!

Εφόσον έκλεισε οριστικά τον Σίνγκλετον ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στις περιπτώσεις του Μπουρούση και του Τζέιμς…

H απόκτηση του Κρις Σίνγκλεντον είναι μόνο η αρχή για τον Παναθηναϊκό, που φιλοδοξεί να ενισχύσει το ρόστερ του με δύο παίκτες που πέρυσι συνεννοούνταν με «κλειστά μάτια» και με την απόδοσή τους, στέρησαν από τους «πράσινους» την πρόκριση για το Final 4 του Βερολίνου.

[ads2]

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουρούση, η προσθήκη του οποίου θα έχει διπλό (αγωνιστικό κι επικοινωνιακό) όφελος για τους Κυπελλούχους Ελλάδας και τον Μάϊκ Τζέϊμς, που πέρυσι ήταν εκ των ακρονιαίων λίθων της εξαιρετικής πορείας της Λαμποράλ Κούτσα στην Euroleague.

Κι αν η υπόθεση του 32χρονου διεθνούς σέντερ παρουσιάζει δυσκολίες, υπό την έννοια ότι ο Έλληνας ψηλός έχει προτεραιότητα το NBA, η προοπτική συμφωνίας με τον 25χρονο Αμερικανό point-guard αποτελεί σαφώς πιο εφικτό στόχο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο γεννημένος στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, που πριν από δύο εβδομάδες βρέθηκε κοντά στην Νταρουσάφακα, καλοβλέπει το ενδεχόμενο να υπογράψει στο «τριφύλλι» και μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται η οριστική κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

 Η υπόθεση του Μπουρούση, μπορεί να είναι ακόμη πολύπλοκη, ωστόσο ο διοικητικός μέτοχος του «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, του έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση που έχει από την Ευρώπη και για την ώρα, δείχνει διατεθειμένος εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να πείσει τον MVP της ισπανικής λίγκας, να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Το μόνο σίγορο είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να ταράξει τα νερά για φέτος, επαναφέροντας τον Εξάστερο στην κορυφή!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News