Φώτσης: «Να αποδείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο»

Φώτσης: «Να αποδείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο»

Ο Αντώνης Φώτσης έδωσε το σύνθημα για νίκη επί της Εφές την Παρασκευή (12/2, 21:45, Novasports2) και εξήγησε πως ο στόχος θα επιτευχθεί.

Ο Παναθηναϊκός καλείται την Παρασκευή (12/2) να αποδείξει πως θέλει περισσότερο τη νίκη από την Αναντολού Εφές, σύμφωνα με όσα είπε ο Αντώνης Φώτσης.

[ads2]

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι το τελευταίο του πρώτου γύρου, είναι στην έδρα μας και για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει να κερδίσουμε. Η αντίπαλός μας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, έναν πάρα πολύ καλό προπονητή κι εμείς θα πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Φώτσης.

Για το αν η άμυνα θα είναι το «κλειδί» της νίκης: «Σίγουρα και αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε από την άμυνα. Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αλλά δεν είναι μόνο η άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι σε όλους τους τομείς. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε φάση, για κάθε μπάλα, για κάθε διεκδίκηση. Και στο τέλος θα πρέπει να αποδείξουμε ότι εμείς το θέλουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News