Φόστερ: «Με συγκέντρωση για τη νίκη»

Φόστερ: «Με συγκέντρωση για τη νίκη»

Στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και αυτό που έρχεται με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Μάρκους Φοστέρ.

Ο παίκτης των πρασίνων τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός με οποιονδήποτε αντίπαλο ενώ μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά το μήνυμα του Αμερικανού:

Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τις κορυφαίες της διοργάνωσης και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δείξαμε σε όλους πως μπορούμε να κοντράρουμε την οποιαδήποτε ομάδα ακόμη κι αν έχουμε απουσίες, όπως συνέβη στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Έτσι όπως είναι οι ρυθμοί την εφετινή σεζόν, δεν έχουμε το περιθώριο να σταθούμε πολύ στα ματς που παίξαμε. Πλέον, μας απασχολεί ο αγώνας του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Το ότι παίζουμε εντός έδρας αποτελεί αβαντάζ για εμάς έστω κι αν δεν θα έχουμε μαζί τους φιλάθλους μας. Αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ σε ένα φιλικό προετοιμασίας, όπου αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες. Είναι μια καλή ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς.

Θα πρέπει να παίξουμε με την απαιτούμενη συγκέντρωση στην άμυνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή για να φτάσουμε στη νίκη.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Μάρκους

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News