Φόστερ: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι»

Φόστερ: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Μάρκους Φόστερ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

“Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα και να έχουμε καλά σουτ, μένοντας πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά και είναι πολύ επικίνδυνη” είπε ο Αμερικανός παίκτης και πρόσθεσε:

“Όταν βλέπεις πόσο άσχημα παίξαμε με τη Ζαλγκίρις καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Δε μπορούμε να μείνουμε πίσω. Δεν πρέπει να σταθούμε άλλο στο ματς της Ζαλγκίρις. Είδαμε το βίντεο. Είδαμε τα λάθη μας, τα αναλύσαμε, μάθαμε και προχωράμε μπροστά”.

Όσο για τα “κλειδια” της αναμέτρησης είπε “Αν καταφέρουμε να τρέξουμε και να εκμεταλλευτούμε τα αθλητικά μας προσόντα θα είναι πολύ σημαντικό. Όπως σημαντικό θα είναι να μπορέσουμε να παίξουμε καλή άμυνα για 40 λεπτά και να βρούμε ελεύθερα σουτ”.

Το ρεσιτάλ του Φόστερ:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News