Football Manager 2017: Χωρίς ηγέτη ο Παναθηναϊκός

Πάλεψε και δεν έ-Χ-ασε στη Λαμία ο Παναθηναϊκός!

Σε μία – όχι και τόσο πετυχημένη – απεικόνιση των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού προέβη η ελληνική κοινότητα του Football Manager 2017.

Στον Παναθηναϊκό ξεχωρίζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές για την ηγετική τους φυσιογνωμία, όπως οι Μολέντο, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνες και Χίλιεμαρκ. Παρόλα αυτά, δεν έγινε επιλογή κανενός παίχτη για την προνομιούχα θέση στην κορυφή της πυραμίδας.

Ως παίχτες με μεγάλη επιρροή στα αποδυτήρια χαρακτηρίστηκαν οι Κουρμπέλης – Κουτρουμπής. Απλή επιρροή ασκούν Βιγιαφάνες, Δώνης, Μολέντο, Χίλιεμαρκ, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Λουντ, Τσάβες, Αυλωνίτης και Βλαχοδήμος. Στις πιο χαμηλές θέσεις της πυραμίδας βρίσκονται οι Σιλά, Τζανδάρης, Διούδης, Λουτσιάνο, Ινσούα, Μουνιέ, Ρέις, Μολίνς, Γιόχανσον, Στάικος, Άλτμαν, Κότσαρης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας και Εμμανουηλίδης.

Δείτε παρακάτω:

Football Manager 2017: Χωρίς ηγέτη ο Παναθηναϊκός

Πηγή: sport24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News