«Φλερτ» Μαρκίνιος σε Παναθηναϊκό - Δεν «ψήνονται» οι πράσινοι!

«Φλερτ» Μαρκίνιος σε Παναθηναϊκό - Δεν «ψήνονται» οι πράσινοι!

Λόγω παλαιότερης συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το όνομα του Μαρκίνιος Γκάμπριελ έπεσε στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό, αλλά οι πράσινοι δεν δείχνουν να συγκινούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο 30χρονος μέσος προτάθηκε στο Τριφύλλι, όμως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επανασύνδεσής του με τον παίκτη.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει μακρά καριέρα στο πρωτάθλημα της χώρας του και στα Εμιράτα, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, έχει παίξει στις Ιντερνασιονάλ, Ίντερ Β’, Αβάι ΦΚ, Σπορτ Ρεσίφε, Μπαϊα, Κόιμπρα, Παλμέιρας, Αλ Νασρ, Σάντος, Κορίνθιανς, Κρουζέιρο, Ατλέτικο Παραναένσε και Βάσκο ντα Γκάμα.

Από τις 20 Νοεμβρίου του 2020 ως τις 11 Μαρτίου του 2021 ο Μαρκίνιος Γκάμπριελ έμεινε χωρίς ομάδα(!), ενώ στη Βάσκο ντα Γκάμα έκανε μόλις τρεις συμμετοχές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News