Φήμες για Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αλεξανδρόπουλο!

Αλεξανδρόπουλος: «Δίστασα να σουτάρω με το αριστερό, αύριο θα δοκιμάσω δέκα σουτ»

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες μέρες πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα καταθέσει πρόταση για την αγορά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Καυτός είναι ο μήνας Αύγουστος για το νεαρό χαφ του Παναθηναϊκού μιας και ο σύλλογος έχει δεχθεί ήδη μια πρόταση από την Βερόνα , ενώ δεν αποκλείεται να «σκάσει» και δεύτερη από την Ιταλία.

Πάντως, η Βερόνα δε φαίνεται να παίζει μόνη της για την απόκτηση του Αλεξανδρόπουλου, μιας και τις τελευταίες ώρες «παίζει» δυνατά το όνομα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από την οποία το Τριφύλλι απέκτησε τον Αντράζ Σπόραρ.

Καπνός υπάρχει… μένει να φανεί αν υπάρχει και «φωτιά» αναφορικά με τους Πορτογάλους. Η ομάδα από τη Λισαβόνα φημίζεται για τις πωλήσεις της (έχει έσοδα άνω των 70 εκατ. ευρώ φέτος) όχι τόσο για τις αγορές, αλλά αν το επιλέξει, θα βγάλει εκατομμύρια από το πορτοφόλι της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News