Φήμες για άμεση απόλυση Πογιάτος - Οι... αντικαταστάτες

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Φήμες για άμεση απόλυση του Ντάνι Πογιάτος στον Παναθηναϊκό. Τι θα γίνει με Ρόκα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του «τριφυλλιού» και στην προκειμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει πλέον να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές μετά το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας και θα προβεί άμεσα σε λύση της συνεργασίας με τον Ντάνι Πογιάτος.

Αναφορικά με τον Τσάβι Ρόκα η σκέψη είναι να μην απομακρυνθεί αλλά να μπει στον… πάγο.

Από εκεί και πέρα, μέσα στο σαββατοκύριακο έγιναν επαφές με υποψηφίους προπονητές, κυρίως από το εξωτερικό και το θέμα δείχνει να είναι προχωρημένο.

Σύμφωνα δε, με κάποιες άλλες πληροφορίες από την Ισπανία στα ονόματα που έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι του Παναθηναϊκού, είναι κι αυτό του πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μαζί με άλλες δύο περιπτώσεις, ενώ «παίζει» γερά και το όνομα του πρώην προπονητή του «τριφυλλιού», Γιάννη Αναστασίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News