Φίλος του Ολυμπιακού έβαλε χρήματα στο «Σύλλογος πιο Μεγάλος»

Φίλος του Ολυμπιακού έβαλε χρήματα στο «Σύλλογος πιο Μεγάλος»

Ο «Σύλλογος πιο Μεγάλος» ευχαρίστησε τον κόσμο που συνεχίζει να καταθέτει χρήματα στην καμπάνια, για την προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ευχαρίστησε ξεχωριστά έναν φίλο του Ολυμπιακό, που κατέθεσε χρήματα και ο οποίος «εκτιμάει την προσπάθεια που γίνεται και τη θεωρεί αγνή και ρομαντική»

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ευχαριστούμε όλους όσοι καταθέτετε, ακόμα και εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών, χρήματα στο λογαριασμό της καμπάνιας, βοηθώντας ουσιαστικά τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού.

Ευχαριστούμε, όμως, ειδικά τον Σ. Γ., ο οποίος κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες στο λογαριασμό της καμπάνιας ένα διόλου ευτελές ποσό.

Γιατί ειδικά τον Σ.Γ.;

Επειδή, όπως μας έγραψε σε μήνυμα, είναι φίλος του Ολυμπιακού, εκτιμάει όμως την προσπάθεια που γίνεται και τη θεωρεί αγνή και ρομαντική! Φυσικά, εκτιμάμε και εμείς την κίνησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για συμμετοχή υπήρξε και από οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος, όπως μας είπε “στηρίζει οτιδήποτε βοηθάει γενικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό”, όντας και ο ίδιος ερασιτέχνης αθλητής.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον τρόπο ενίσχυσης, δημοσιεύουμε ξανά τον αριθμό λογαριασμού της Alpha Bank:
GR4601403440344002002002028 (Δικαιούχος: Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος). Αιτιολογία: 1908+ονοματεπώνυμο.
Αύριο, όπως και κάθε Δευτέρα, θα σας ενημερώσουμε για την πορεία της καμπάνιας. Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News