Φίλος Γιαννακόπουλου: «Ξέρει τι κάνει ο Δημήτρης - Θα φτιάξει καλύτερο γήπεδο!»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Χρόνια Πολλά» με... πολύ ΣΕΦ (pics)

Πεπεισμένος πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα προσφέρει το καλύτερο δυνατό γήπεδο στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος.

Αναλυτικά στο sportdog.gr:

Ο Δημήτρης είναι φίλος, σωστά κάνει ο,τι κάνει για να βρεθεί και για την ΚΑΕ λύση με το γήπεδό της. Το ΟΑΚΑ έτσι κι αλλιώς το κρατούσε ο Παναθηναϊκός, ο Γιαννακόπουλος θα τον συντηρήσει και θα το κάνει καλύτερο“, ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog. ο Π. Γαλακτόπουλος.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις, ευρύτερα οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, μας είπε ότι “Χρειάζεται να προσέξουν το στέγαστρο του Καλατράβα και τα στηρίγματα για να μην πέσει. Κάθε εβδομάδα έστελνα στον Υπουργό έγγραφο ότι κάτι πέφτει! Τώρα, βέβαια, φαντάζομαι ότι μπορεί να επέμβει και η Περιφέρεια σε τέτοια θέματα“.

Θα μπορούσε, κάποιος, να εντοπίσει αρνητικά στοιχεία στην παραχώρηση του γηπέδου μπάσκετ;

“Κάθε γήπεδο στο εξωτερικό ανήκει σε μια ομάδα, είναι ντυμένο με τα χρώματά της, άρα σωστά να το πάρει ο Παναθηναϊκός για 50 χρόνια. Αλλά με τα υπόλοιπα γήπεδα του συγκροτήματος τι θα γίνει; Θα τα κρατήσει η Πολιτεία; Ποιος θα τα συντηρεί; Μήπως προκύψει πρόβλημα και με το γήπεδο μπάσκετ μέσα από αυτή τη διαδικασία δηλαδή”.

Συνολικά, ποια είναι η άποψή σας για την παραχώρηση του γηπέδου μπάσκετ για 50 χρόνια στον Παναθηναϊκό;

“Όλη η σύγχρονη Ιστορία τού μπασκετικού Παναθηναϊκού βρίσκεται μέσα σε αυτό το γήπεδο.  Είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα. Ο Δημήτρης ξέρει τι κάνει, είναι συνυφασμένη με την οικογένειά του η Ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού και, προφανώς ,προσπαθεί να βρει την καλύτερη λύση”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News