Φίλοι Σαμπάολι - Κροατία: 0-3 (vid)

Φίλοι Σαμπάολι - Κροατία: 0-3 (vid)

Ο Χόρχε Σαμπάολι ανακάτεψε την τράπουλα, έριξε τα μισά φύλλα κάτω και η Αργεντινή διασύρθηκε από την Κροατία με σκορ 0-3…

Με Μπανέγα, Ντι Μαρία και Ντιμπάλα στον πάγκο, τους Σάλβιο – Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τον Μέσι απελπιστικά μόνο και το σύστημα αλλαγμένο σε 3-4-3 κόντρα σε μια ομάδα με πανίχυρα φτερά και άξονα, το σχέδιο του Σαμπάολι ήταν καταδικασμένο να αποτύχει εξαρχής.

Η Κροατία ήταν εξαιρετικά διαβασμένη, χτύπησε στις αδυναμίες της Αργεντινής και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σε αρκετές περιπτώσεις. Από τη στιγμή που έγινε το 0-1 από το δώρο του Καμπαγιέρο, τα πάντα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς.

Πλέον, η Κροατία είναι στους «16» και η Αργεντινή έχει βγάλει τα… τεφτέρια για να δει τα σενάρια που της δίνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση!

Οι συνθέσεις:

Αργεντινή (3-4-3): Καμπαγέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Σάλβιο (56’ Παβόν), Μασκεράνο, Πέρες (68’ Ντιμπάλα), Ακούνια, Μέσα, Μέσι, Αγκουέρο (54’ Ιγκουαϊν)

Κροατία (4-2-3-1): Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς (57΄Κράμαριτς), Μόντριτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς

Περισσότερα σε λίγο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News