«Φιλικό στην Κύπρο με ΑΕΚ Λάρνακας και υπογραφή... Ρόκα»

«Φιλικό στην Κύπρο με ΑΕΚ Λάρνακας και υπογραφή... Ρόκα»

Με… σφραγίδα Τσάβι Ρόκα ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime» ο τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού» δεν αποκλείεται να φέρει στον ίδιο αγωνιστικό χώρο την πρώην ομάδα που εργάστηκε και τη νυν.

Οι πράσινοι θέλουν να δώσουν δύο φιλικά μέσα στον Σεπτέμβριο εκτός ελληνικών συνόρων και η Κύπρος είναι ο πιθανότερος προορισμός. Έχουν βρεθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο της προετοιμασίας στη Μεγαλόνησο, η οποία θεωρείται από τις ασφαλείς χώρες για τον κορωνοϊό.

Το ένα εκ των δύο φιλικών που έχει προγραμματίσει ο Παναθηναϊκός, δεν αποκλείεται να διεξαχθεί κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Ρόκα θέλει να εκμεταλλευτεί τις διασυνδέσεις του με το σύλλογο που εργάστηκε από το 2014 μέχρι το 2018.

Με τη σειρά του, θέση πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος επιβεβαίωσε την κρούση του Παναθηναϊκού. «Μας έγινε μια κρούση γι’ αυτό το θέμα όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο», τόνισε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News