Φιλικό για τον Παναθηναϊκό: Οι επιλογές Μπόλονι για αντίπαλο

Φιλικό για τον Παναθηναϊκό: Οι επιλογές Μπόλονι για αντίπαλο

Αντίπαλο για φιλικό στη διάρκεια της διακοπής αναζητούν στον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα έχει την ευκαιρία στη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων να δουλέψει κάποια πράγματα, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου.

Για να το κάνει ωστόσο αυτό, έχει ζητήσει από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να κλειστεί ένας φιλικός αγώνας προκειμένου να τσεκάρει και κάποιους παίκτες.

Οι επιλογές που υπάρχουν στην προκειμένη περίπτωση για το Σάββατο είναι τρεις:

– Είτε θα γίνει φιλικό με κάποια ομάδα της Super League

– Είτε θα προγραμματιστεί ένα ματς με τον Πανιώνιο, ο οποίος είχε έναν σχετικό αγωνιστικό ρυθμό απ τη στιγμή που είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής

– Είτε θα ανεβούν έξι επτά παίκτες από την Κ-19 του Παναθηναϊκού τους οποίους θα επιλέξει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος που τους γνωρίζει άριστα σε συνεργασία με τον Ρουμάνο τεχνικό για να κάνουν πρώτα δύο-τρεις προπονήσεις με τους μεγάλους κι εν συνεχεία να παίξουν το Σάββατο ένα οικογενειακό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Πληροφορίες: Εφημερίδα Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News