Φιλικά παιχνίδια, αλλά είδαμε την «αλλαγή»

Οι τρεις μάγοι και τα... «δώρα»!

Φιλικά τα παιχνίδια στη Λιθουανία μεν, αλλά καταγράφεται η άνεση που παίζει ο Παναθηναϊκός μακριά από το σπίτι του, τομέας που έχει γίνει βραχνάς από το 2012 και μετά.

Ο Γιώργος Βόβορας σε όλα τα παιχνίδια που κοουτσάρισε ως υπηρεσιακός στην Ευρωλίγκα παρουσίασε συγκεντρωμένα σύνολα, μακάρι να συνεχιστεί το ίδιο έργο και τον χειμώνα, αν και φέτος οι προσδοκίες είναι χαμηλές.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Κι άλλος από Βαγιαδολίδ για Παναθηναϊκό!

Προτάθηκε ο πανάκριβος Γκουαρίν στον Ρόκα

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Ίσως να είναι καλύτερα έτσι. Θα είναι πολύ σημαντικό για το τριφύλλι να καταπολεμήσει τους δαίμονες που το κατατρέχουν μακριά από το ΟΑΚΑ εκεί που τα προηγούμενα χρόνια ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ εμφανίζονταν πνιγμένες και χωρίς φαντασία, που ναι μεν ήθελαν πράγματα αλλά στο τέλος δεν δικαιούταν τίποτα από τα παιχνίδια.

Κλασάτους αθλητές ,όπως στο πρόσφατο παρελθόν, δεν μπορείς να προσεγγίσεις, τουλάχιστον όταν αρχίσουν τα επίσημα μπορείς να προσπαθήσεις να υπερέχεις σε φρεσκάδα, να πατήσεις πάνω στη χημεία που δίνει η καλή στελέχωση, ενδεχομένως στην υπεροχή (; ) και στο κοουτσάρισμα ενός ανθρώπου χωρίς βαρβάτο βιογραφικό μεν, αλλά που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο Μαρούσι, έχοντας και τον τρόπο να εμπνεύσει εκτός έδρας!

Δημήτρης Στρατής


Eλέγξτε επίσης

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 20/9/2020 - 2183: Αποτελέσματα - Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 20/9/2020 – 2183: Αποτελέσματα – Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 20/9/2020 – 2183 Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 20/9/2020 – 2183: Τρία εκατομμύρια ευρώ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.