FIFA 22: «Μέσα» ο Παναθηναϊκός των Παλάσιος και Βιτάλ!

FIFA 22: «Μέσα» ο Παναθηναϊκός των Παλάσιος και Βιτάλ!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο ολοκαίνουργιο παιχνίδι του FIFA 22.

Το νέο παιχνίδι θα έχει τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των Σεμπάστιαν Παλάσιος και Ματέους Βιτάλ στη νέα του έκδοση, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27/9 για Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series X, Xbox One, Nintendo Switch και Microsoft Windows.

Το FIFA 22 θα έρθει με περισσότερες από 700 ομάδες, με πάνω από 17 χιλιάδες παίκτες από τουλάχιστον 30 διοργανώσεις παγκοσμίως.

Παράλληλα, το FIFA 22 θα είναι το μοναδικό παιχνίδι της αγοράς που θα αφήνει τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς να παίξουν στα UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga και LaLiga Santander.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News