Φιάσκο: Πήρε πίσω την ένσταση ο Ολυμπιακός

Φιάσκο: Πήρε πίσω την ένσταση ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να μην κυνηγήσουν την υπόθεση με το τάιμ άουτ του Πιτίνο και πήραν πίσω την ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατέθεσαν ένσταση, καθώς ζήτησαν timeout πριν από την εκτέλεση των βολών του Γιώργου Παπαγιάννη στα 19″ που δεν δόθηκε.

“Έπρεπε να δοθεί το timeout, δεν δόθηκε, το παιχνίδι συνεχίστηκε. Έγινε κακή επίθεση από τον Ολυμπιακό, δεν έχει σημασία. Όμως εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει, για να ασκήσει ο Ολυμπιακός το δικαίωμα να σχεδιάσει μια επίθεση στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα, με το παιχνίδι να είναι νομίζω στους 4 πόντους” είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Ο Μπαφές ρωτήθηκε για το αν αναφέρεται στις δύο βολές του Παπαγιάννη και απάντησε: “Το ζητήσαμε στις βολές του Παπαγιάννη. Από τη στιγμή που ήταν εύστοχη, έπρεπε να δοθεί timeout. Η γραμματεία πάτησε την κόρνα. Μας το επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι της γραμματείας ότι πάτησε την κόρνα. Δεν δόθηκε. Οι διαιτητές υποστηρίζουν ότι έπρεπε να σηκωθεί και να δείξει ότι υπάρχει τάιμ άουτ. Η γραμματεία δεν ξεκίνησε το χρόνο. Τον ξεκίνησαν όμως οι διαιτητές μέσω του συστήματος που έχουν. Το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει και να δοθεί τάιμ άουτ”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News