«Φεύγει από το ΣΚΑΙ η Μαλέσκου, παίρνει τη θέση της η Σπυροπούλου!»

«Φεύγει από το ΣΚΑΙ η Μαλέσκου, παίρνει τη θέση της η Σπυροπούλου!»

Πολύ γρήγορα φαίνεται πως τελείωσε ο δοξασμός της… και καλά νέας Ελένης Μενεγάκη, Ιωάννας Μαλέσκου!

Όταν πρωτομπήκε στον ΣΚΑΙ έκανε πολύ καλή εντύπωση και το κοινό για μια περίοδο την είχε πρώτη θέση στην καρδιά του αλλά… δεν κράτησε πολύ αυτή η περίοδος.

Από την αρχή της σεζόν άρχισαν τα μαλλιοτραβήγματα στην εκπομπή της. Ότι και καλά έφταιγε η ομάδα της που δεν έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Έφυγε κόσμος… Και τι κατάλαβαν; Έχετε δει πόσο κάνει τώρα; Αν όχι δείτε εδώ! Σας το είχα ξανά γράψει. Αν δεν αποδεχθούν-παραδεχτούν ποιο τελικά είναι το πραγματικό πρόβλημα δεν θα το λύσουν ποτέ. Τέλος πάντων, δεν είμαι εδώ για να κρίνω! Είμαι εδώ για να μεταφέρω το παρασκήνιο που έμαθα.

Ποια η αντικαταστάτρια της Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog η Ιωάννα Μαλέσκου την επόμενη σεζόν θα μας χαιρετήσει από την μεσημεριανή ζώνη (και πολύ φοβάμαι πως μπορεί να μας χαιρετήσει γενικά από τον ΣΚΑΙ αλλά… γι’ αυτό κρατάω μια επιφύλαξη ακόμα!).

Η πηγή μου, μου μετέφερε πως ο σταθμός θα δώσει ένα μεσημεριανό μαγκαζίνο σε… άλλη ξανθιά! Που βρίσκεται ήδη στον σταθμό αλλά με άλλο project! Δεν σας πάει κάπου το μυαλό;

Ο λόγος φυσικά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τώρα την βλέπουμε να περιφέρεται στις κουζίνες του Κάτι ξανά ψήνεται.

Δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα. Υπάρχουν σκέψεις, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι οριστικό. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο ΣΚΑΙ θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις γιατί φέτος ο ανταγωνισμός τον έχει πάρει παραμάζωμα.

youweekly.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News