Φευγάτος και ο Φλόιντ

Παναθηναϊκός: Δεν αγωνίστηκαν Φέρελ και Φλόιντ με την Μπάγερν!

Μαζί με τον Γιόγκι Φέρελ υπ΄ ατμόν φέρεται και ο Τζεχάιβ Φλόιντ. Ο νεαρός ίσως δεν μπορεί να προσαρμοστεί τις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλητισμού, τουλάχιστον αυτό βγαίνει από το προπονητικό τιμ.

Όσο προλάβαμε να τον δούμε μας έδειξε πως είναι ένα παιδί που στηρίζεται πολύ στα αθλητικά του προσόντα.

Δεν είναι βαρύς ψηλός, τρέχει πολύ στο τρανζίσιον, έχει μάθει να τελειώνει φάσεις ψηλά, διαθέτει έφεση στα μπλοκ. Έβαλε όγκο και δύναμη στο Ισραήλ και αυτό τον βοήθησε πολύ γιατί αυτά χρειάζονται στο υψηλότερο επίπεδο.

Είναι αθλητής που πρέπει να προσπαθήσει πολύ στην επίθεση και στην άμυνα κοντά στο καλάθι. Θέλει δουλειά στην πλάτη όταν παίζει επίθεση.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η απόκτησή του ξέραμε ότι θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής για να καταλάβει τα δεδομένα, τι σημαίνει Παναθηναϊκός και Ευρωλίγκα μα όπως φαίνεται ο προπονητής δεν είναι διατεθειμένος να του τον δώσει.

Δημήτρης Στρατής

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News