Φεύγουν τέσσερις, εξοικονομεί 2 εκατ. ευρώ

Φεύγουν τέσσερις, εξοικονομεί 2 εκατ. ευρώ

Σίγουρη η αποχώρηση τεσσάρων παικτών οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι υπολογίζονταν ως βασικά στελέχη που θα έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας.

Πρώτος και καλύτερος ο Μάικλ Εσιέν, ο οποίος ουδέποτε επιβεβαίωσε τη φήμη που τον συνόδευε τα προηγούμενα χρόνια. Εχει να αγωνιστεί από τον Μάρτιο και ουσιαστικά δεν υπολογίζεται από τον Στραματσόνι στο επόμενο δεκαήμερο και μέχρι το φινάλε των πλέι οφ.

[ads2]

Οι Πράσινοι θα εξοικονομήσουν τουλάχιστον 600.000 ευρώ από την αποχώρησή του, ωστόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραδοθεί αμαχητί.

Στις δυο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ ο Σέρχιο Σάντσεθ έμεινε εκτός αποστολής μολονότι δεν υπολογιζόταν και ο τραυματίας Τελάντερ. Αν μη τι άλλο πρόκειται για σοβαρή ένδειξη ότι ο Στραματσόνι δεν τον υπολογίζει καθόλου όχι μόνο για εφέτος αλλά και για του χρόνου μολονότι έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ. Και σ’ αυτή την περίπτωση πάντως το διαζύγιο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση…

Ο Γενς Βέμερ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι για να καθιερωθεί ως βασικός δεξιός μπακ, ωστόσο προτού συμπληρώσει ένα εξάμηνο στο Τριφύλλι τέθηκε στο περιθώριο. Από τον περασμένο Δεκέμβριο βρίσκεται εκτός πλάνων και απομένει η εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης για να αποδεσμευτεί το καλοκαίρι και να γλιτώσουν οι Πράσινοι τα 300.000 ευρώ που κοστίζει ετησίως.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς είναι ο μοναδικός από τους τέσσερις του οποίου το συμβόλαιο λήγει. Ο κροάτης διεθνής συμπληρώνει μια τριετία στο Τριφύλλι και ο κύκλος του έχει ήδη κλείσει καθώς δεν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία του με τους Πράσινους.

Από την αποχώρηση των τεσσάρων η ΠΑΕ θα εξοικονομήσει περίπου δύο εκατ. ευρώ, ποσό που θα δοθεί πάντως για τη μεταγραφική ενίσχυση και τα συμβόλαια των παικτών που θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν. Αλλωστε η απόφαση των διοικούντων είναι αυξήσουν και όχι να περικόψουν το μπάτζετ συγκριτικά με το περασμένο καλοκαίρι…

Pamesports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News