Φεύγει ο Ντόρσεϊ, φουντώνουν τα σενάρια!

Φεύγει ο Ντόρσεϊ, φουντώνουν τα σενάρια!

Ο Τζόι Ντόρσεϊ πιέζει τους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ προκειμένου να μείνει ελεύθερος μέσα στις επόμενες ώρες και να προλάβει να υπογράψει σε ομάδα της Euroleague.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ δεν έχει τις καλύτερες των σχέσεων με τον Εργκίν Αταμάν, ο Τούρκος προπονητής τον “έβγαλε στη σέντρα” με σκληρό τρόπο μετά τη νίκη της Γαλατάσαραϊ στο ντέρμπι με την Εφές Αναντολού και φαίνεται πως η πρόσφατη δημοσίευση του Αμερικανού στο Instagram από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, όταν και επιτέθηκε στην ομάδα έσπασαν οριστικά το “γυαλί”.

[ads2]

Ο Ντόρσεϊ αναγκάστηκε να σβήσει την ανάρτηση που έκανε, αλλά φαίνεται πως η ζημιά έχει γίνει. Βρίσκεται πλέον στο “μάτι του κυκλώνα”, ο Αταμάν τον βάζει πολύ λίγο, του επιτέθηκε φραστικά μετά την νίκη επί της Εφές και υπάρχει και πρόβλημα με τους περισσότερους συμπαίκτες του στην ομάδα πλέον. Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, ο Ντόρσεϊ θέλει να φύγει από την Γαλατάσαραϊ και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Στόχος του είναι να καταφέρει να μείνει ελεύθερος τις επόμενες μέρες, ώστε να υπογράψει σε ομάδα της Ευρωλίγκας, πριν εκπνεύσει η προθεσμία στην έναρξη του δεύτερου γύρου του τοπ 16.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, πιθανότερος προορισμός του θα είναι η Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε αναζήτηση αθλητικού σέντερ, οι λύσεις στην αγορά είναι ελάχιστες και όλοι οι καλοί ψηλοί βρίσκονται σε συμβόλαια με τους συλλόγους τους να ζητάνε μεγάλα μπάι άουτ, για να τους παραχωρήσουν. Είναι δεδομένο πως οι δύο ελληνικές ομάδες θα υπογράψουν σέντερ πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος του τοπ 16, όπως είναι σίγουρο πως παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης του Τζόι Ντόρσεϊ.
http://www.eurohoops.net/

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News