Φεύγει ο... νέος Καρέλης του ΠΑΟ!

Φεύγει ο... νέος Καρέλης του ΠΑΟ!

Ο Γιούρι Μαμούτε δεν έχει ικανοποιήσει με την ως τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό και οι Βραζιλιάνοι επιβεβαιώνουν την επιστροφή του στη Γκρέμιο το καλοκαίρι.

Επτά συμμετοχές μετράει με τη φανέλα του Τριφυλλιού ο Βραζιλιάνος στράικερ και η συγκομιδή του παραμένει μηδενική. Ο νεαρός φορ αν και ήρθε ως αντι-Καρέλης στους «πράσινους», δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει ούτε στο ελάχιστο τις όποιες προσδοκίες υπήρχαν.

[ads2]

Μάλιστα η επικείμενη επιστροφή του στη Γκρέμιο απ’ όπου αποκτήθηκε ως δανεικός, επιβεβαιώνεται πλέον κι από τους συμπατριώτες του που μιλούν για σίγουρη αποχώρησή του το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζουν μάλιστα οι Βραζιλιάνοι τις συγκρίσεις που γίνονταν με τον Μπαλοτέλι μετά από μία πολύ καλή παρουσία που είχε με την U20 της χώρας του, με αποτέλεσμα να βγει το παρατσούκλι «Μαμουτέλι» (!), ωστόσο ο Μαμούτε -που έχει συμβόλαιο ως το 2018 με τη Γκρέμιο- δεν μπόρεσε ποτέ φανεί αντάξιος αυτός των συγκρίσεων.

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News