ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ - «Πελάτης» του Παναθηναϊκού και στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός! (vids)

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ - «Πελάτης» του Παναθηναϊκού και στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός! (vids)

Χωρίς τον Φερνάντο Ερνάντεζ ο Παναθηναϊκός έκανε «πάρτι» στου Ρέντη και όχι μόνο πήρε τα 2 σετ που ήθελε απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά τον κέρδισε κιόλας με καθαρό σκορ (1-3). Το… κερασάκι για τα λιοντάρια του Ανδρεόπουλου στον Άγιο Θωμά!  

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα στα 2/3 του πρώτου σετ, ο Ολυμπιακός έκανε τη διαφορά στους τελευταίους πόντους με εντυπωσιακό σερί. Από το 15-17 οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν σερί 9-2 για το 24-19 και εν συνεχεία μόνο με θαύμα το Τριφύλλι θα γυρνούσε την κατάσταση. Ένα μπλοκ του Ιντάλγκο ήταν εκείνο που μετέφερε το μομέντουμ στους Πειραιώτες που τελικά πανηγύρισαν το πρώτο σετ με 25-21.




Το δεύτερο σετ πήγε πόντο πόντο μέχρι το 19-19 με πολλές εναλλαγές συναισθήματα πριν πάρει το «όπλο» του ο Κόβαρ με τρεις άσους! Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ισοφάρισε το ντέρμπι σε 1-1 με το ίδιο σκορ (21-25).



Σε μια φάση που θύμισε το πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρία για το 16-19 (μπλοκ στον Πετρέα) με τον Ολυμπιακό τελικά να ισοφαρίζει σε 18-18. Με Κόβαρ και Σάντερ ο Παναθηναϊκός πέτυχε το μεγάλο ζητούμενο, να πάρει 2ο σετ στην έδρα του Ολυμπιακού (23-25) ανατρέποντας πλήρως την εις βάρος του κατάσταση. Στην τελευταία φάση οι Πειραιώτες πήραν challenge, όμως, η μπάλα βγήκε ολόκληρη έξω.




Μια κόκκινη κάρτα στον Ρανγκέλ θα δώσει προβάδισμα 3 πόντων στον Ολυμπιακό (5-2). Με σερί 1-8 ο Παναθηναϊκός από 10-6 πήγε στο 11-14. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε με ένα μικρό «5-2» (16-16), ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με τρεις, απάντησαν οι γηπεδούχοι (19-19). Το Τριφύλλι έδειξε πιο συγκεντρωμένο στο φινάλε με εκπληκτικές άμυνες και τεράστιο πρωταγωνιστή τον Κόβαρ, καθάρισε τελικά το σετ στο 24-26 και πήρε καθαρή νίκη στου Ρέντη.




Τα σετ: 25-21, 21-25, 23-25, 23-25, 24-26

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News