Φέρνει πίσω τον Μπράμο

Φέρνει πίσω τον Μπράμο

Η λύση του πρώην “πράσινου” φαίνεται πως προκρίνεται στον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Σάσα Πάβλοβιτς είναι στην… έξοδο.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα και ειδικά στην ήττα από τον Ολυμπιακό αναγκάζει την διοίκηση της “πράσινης” ΚΑΕ να προχωρήσει σε μετεγγραφική ενίσχυση. Μια από τις επιλογές που βρίσκονται στα “πράσινα” σχέδια είναι αυτή του Μάικ Μπράμου, που βρισκόταν στο ρόστερ της ομάδας πριν από 1,5 χρόνο.

[ads2]

Ο Μπράμος δεν καταλαμβάνει θέση ξένου, είναι παίκτης με καλό περιφερειακό σουτ και βγάζει πολλή ενέργεια στην άμυνα. Ο 28χρονος διεθνής δείχνει να έχει αφήσει οριστικά πίσω του τον τραυματισμό στο γόνατο, βρίσκεται σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και απ’ ότι φαίνεται μένει να υπάρξει συμφωνία των “πρασίνων” και με τη Βενέτσια.

Αντιθέτως, τις τελευταίες του στιγμές στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως περνά ο Σάσα Πάβλοβιτς, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Μπράμος. Να τονίσουμε πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει συνολικά τρεις μετεγγραφές αποκτώντας ακόμη έναν πλέι μέικερ και έναν αθλητικό σέντερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News