Φέρελ: Το ζογκλερικό και τα ερωτηματικά!

Φέρελ: «Παίξαμε άμυνα, ο κόσμος "μπήκε" στο κεφάλι των παικτών της Εφές»

Είναι άγνωστο σε ποια κατάσταση βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Γιόγκι Φέρελ αλλά και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να φτάσει στο 100%.

Ο κοντοπίθαρος γκαρντ μπορεί να δώσει σκορ από απόσταση, μπορεί να παίξει πικ εντ ρολ, μπορεί να πασάρει καλά τη μπάλα, αν και το μηδενικό του πέρασμα από την Ευρωλίγκα αφήνει κάμποσους γρίφους για αυτόν.

Τα χρόνια παρουσίας στο NBA αποτελούν βεβαίως «διαβατήριο», αλλά θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι αυτή την περίοδο, αλλά και τον ρόλο που έχει φανταστεί ο προπονητής γι’ αυτόν.

Πάντως ο τύπος είναι ζογκλέρ, το καλάθι που έβαλε στην 2η περίοδο ορμώντας προς το καλάθι και αλλάζοντας χέρι στον αέρα αφήνοντας με ανάποδο λέι άπ (με το αριστερό) τη μπάλα στο καλάθι, χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό.

Ο Πρίφτης έχει πλειάδα ικανών γκαρντ μα το ζήτημα στο μπάσκετ είναι πάντοτε η χημεία, συν το ντεζαβαντάζ που υπάρχει με την διαχείριση αφού ο κόουτς ως την άνοιξη θα πρέπει να προπονεί άλλο σύνολο για το ελληνικό πρωτάθλημα και άλλο για την Ευρωλίγκα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News