Φερέλ: Τα οικονομικά και η προφητική ατάκα του Πρίφτη

Παναθηναϊκός: Η απάντηση στο ύψος του Φερέλ

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να άργησε, αλλά τελικά βάζει στη φαρέτρα του έναν παίκτη που θα τον ανεβάσει επίπεδο, δίνοντας λύσεις σε μια κομβική θέση, που η ομάδα έδειχνε να πονάει.

Φτάσαμε αρχές Οκτωβρίου για τη μεταγραφή ενός πλέι μέικερ, ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού, όπως και πέρυσι, δεν είναι αυτά των προηγούμενων ετών.

Έτσι, οι πράσινοι έπρεπε να κάνουν υπομονή και να… χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή. Έτσι έγινε με τον Φερέλ. Η τιμή έπεσε και ο παίκτης ντύθηκε στα πράσινα.

Άλλωστε, κανείς δεν ξεχνάει την προφητική ατάκα του Δημήτρη Πρίφτη, το καλοκαίρι. Ο τεχνικός του τριφυλλιού είχε δηλώσει «Στην αρχή των μεταγραφών οι παίκτες που κοιτάμε δε μας κοιτάνε. Όσο περνάει ο καιρός όμως οι παίκτες αυτοί αρχίζουν και κοιτάνε και προς το μέρος μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News