Φενόλιο: «Πάμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Φενόλιο: «Πάμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Μιλώντας για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, ο Μάρκο Φενόλιο επισήμανε πως αποτελεί μια δύσκολη αποστολή, ωστόσο ο Δικέφαλος πηγαίνει για το τρίποντο θέλοντας να επιστρέψει σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων.

«Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά τη κακή εμφάνιση στην ΑΕΚ πρέπει να βρούμε το τρόπο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι κρίσιμη αγωνιστική για τους πρωτοπόρους γιατί έχει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ράντονιτς

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ (13/1, 21:00) με τον αγώνα να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει τίποτα μετά από 6 μήνες στο Τριφύλλι ενώ δείχνει ανήμπορος να γυρίσει τον διακόπτη.

Ακόμα, φαίνεται ότι δεν έχει το πλάνο ώστε να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στο μέλλον ενώ οι παίκτες δείχνουν να μην τον εμπιστεύονται πια.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός χάσει σήμερα από την ομάδα του Ισραήλ τότε δύσκολα ο Ράντονιτς θα παραμείνει στο πάγκο των Πρασίνων.

Σε περίπτωση νίκης ίσως να πάρει μία ακόμα ευκαιρία αν και η κατάσταση και η εικόνα της ομάδας δείχνουν ότι η συγκεκριμένη ιστορία έχει λάβει τέλος για το Τριφύλλι.

Πάντως, όπως και να έχει οι εξελίξεις μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης αναμένονται ραγδαίες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News