Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Να διορθώσει τα… κακώς κείμενα της Τετάρτης θα επιχειρήσει ο «εξάστερος».

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία (20:00), για την 34η και τελευταία στροφή της Euroleague. Οι «πράσινοι» μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν από την Άλμπα Βερολίνου (87-78), παρουσιάζοντας μεγάλα «νεκρά» διαστήματα στην απόδοσή τους. Πλην των Νέντοβιτς (27π., 3ρ., 3ασ.) και Παπαπέτρου (15π., 5ρ.), οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε πολύ… ρηχά νερά. 

Αυτή ήταν η 5η ήττα στα 7 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, που θέλει να αποχαιρετίσει τη φετινή διοργάνωση με θετικό αποτέλεσμα. Μία νίκη, που θα δώσει ώθηση στην ομάδα ενόψει και του ντέρμπι «αιωνίων» της Δευτέρας. Η Φενέρ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, διότι μετά την αφαίρεση των ρωσικών ομάδων και την νέα βαθμολογία, έχασε κάθε ελπίδα να μπει στην 8άδα.

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports PrimeHD.

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Η απόφαση του Νεμάνια Νέντοβιτς να απενεργοποιήσει τη σελίδα του στο Twitter προκάλεσε απορίες. Ο ίδιος κατέστησε σαφές πως απλώς ήθελε να… ησυχάσει: «Επειδή έγινε μεγάλος θόρυβος για τον λογαριασμό μου, μόλις γύρισα απλά για να πω πως τον απενεργοποίησα μόνος μου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάποιον να τον απενεργοποιήσει από την στιγμή που απλά ανέφερα γεγονόντα. Ενθαρρύνω όλους να κάνουν ένα διάλειμμα από τα social media, γιατί χθες το βράδυ κοιμήθηκαν 8 ώρες και 28 λεπτά και νιώθω υπέροχα. Τον απενεργοποιώ ξανά οπότε γεια και θα σε δω την Δευτέρα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News