Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα, ποιος περιγράφει

Χάουαρντ: «Όταν παίζεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το τι θα συναντήσεις»

Στο πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει δώσει ως τώρα στη σεζόν ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία και θέλει να επαναλάβει μια εμφάνιση σαν την περσινή, όταν και δραπέτευσε με το ροζ φύλλο αγώνα.

Το Τριφύλλι θα συγκρουστεί για πρώτη φορά με τον Νικ Καλάθη με τα χρώματα της Φενέρ, αλλά και τον Δημήτρη Ιτούδη στον τούρκικο πάγκο.




Ο Ράντονιτς θέλει να δει τους παίκτες του να παραμείνουν στα επίπεδα… της Μπασκόνια, την οποία και συνέτριψε την περασμένη εβδομάδα στο κλειστό μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Το pregame της αναμέτρησης θα αρχίσει στις 18:45, ενώ μια ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ στην Τουρκία. Το παιχνίδι θα περιγράψει ζωντανά ο Δημήρης Καρύδας στο Novasports Prime.




18:45 Playmakers, Α’ μέρος Novasports Prime και στο YouTube του Novasports με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη

19:45 EuroLeague: Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός Novasports Prime σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

Greens For Three!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως θέτει σε κυκλοφορία ένα μίνι πακέτο εισιτηρίων για τις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας με την Virtus Segafredo Bologna (23/11, 21.00), την LDLC ASVEL Villeurbanne (25/11, 21.00) και τον ΠΑΟΚ (27/11, 15.45) σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 24€.

Με το πακέτο Greens For Three η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να επιβραβεύσει τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν και στους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας την ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague, των παιχνιδιών του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, καθώς και των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
  • Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 – 41 – 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00
  • Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με την Virtus Segafredo Bologna (23/11) από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News