Φενερμπαχτσε - Ολυμπιακος Live Streaming | Euroleague

Φενερμπαχτσε - Ολυμπιακος Live Streaming | Euroleague

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming: Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει σε τροχιά επιτυχιών απέναντι στην Φενέρμπαχτσε (19:45) στην Πόλη, σε ένα παιχνίδι που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Πρίντεζη.

Έχοντας αφήσει πίσω του τις ήττες από Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης, για την «διαβολοβδομάδα» ο Ολυμπιακός έχει στρέψει εξ ολοκλήρου την προσοχή του στο παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στην Πόλη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στο 7-7 και θέλει τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά, αλλά και να διατηρηθεί σε τροχιά οκτάδας λίγο πριν «φύγει» το 2020.

Τα προβλήματα δεν έχουν εξαλειφθεί στο στρατόπεδο των Πειραιωτών, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης δεν ταξίδεψε στην Πόλη, λόγω τραυματισμού που αποκόμισε στην αναμέτρηση με την Βαλένθια, την περασμένη εβδομάδα, με τον Έλληνα κόουτς να καλείται να καλύψει εκ των έσω το κενό του.

Την ίδια στιγμή, στην Φενέρμπαχτσε ο Γιαν Βέσελι ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση, ενισχύοντας την φροντ λάιν της ομάδας του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, με την Φενέρ να έχει ως στόχο μόνο τη νίκη, καθώς έχει χάσει έδαφος στη βαθμολογία.

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming: Κοκόσκοφ: «Ο Ολυμπιακός ξέρει πώς να παίζει σωστά»

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ προλόγισε την «μάχη» της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό στην Πόλη (23/12, 19:45) και στάθηκε στην εμπειρία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Τούρκων:

«Μία ομάδα με βετεράνους, που έχει απλουστευμένο σύστημα στην επίθεση και στην άμυνα. Το γεγονός πως παίζουμε με μια τόση έμπειρη ομάδα σημαίνει πως θα αντιμετωπίσουμε ένα σύνολο που γνωρίζει να πώς να παίζει με τον σωστό τρόπο. Τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά.

Σε αυτό το σημείο της σεζόν εμείς συγκεντρωνόμαστε στην ομάδα μας, προσπαθούμε και εμείς να κάνουμε πιο απλό το δικό μας σύστημα και να αγωνιζόμαστε με τη σωστή νοοτροπία. Θα πρέπει να κάνουμε περισσότερες πράξεις, παρά σκέψεις, έτσι είναι το παιχνίδι».

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

shorturl.at/mnrL0

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News