Φενερμπαχτσε - Παναθηναικος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (8/4)

Φενερμπαχτσε - Παναθηναικος Live Streaming

Φενερμπαχτσε – Παναθηναικος | Fenerbahce – Panathinaikos Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή του στη φετινή Euroleague. Οι δύο ομάδες δεν έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο, αλλά  θέλουν τη νίκη για λόγος γοήτρου. Τζάμπολ στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός στις 20:00.

O Παναθηναϊκός (8 νίκες- 19 ήττες) μετά την ήττα (87-78) την Τετάρτη από την Άλμπα στο Βερολίνο, φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες. Οι λόγοι είναι αρκετοί. Ο παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θέλουν να ανακτήσουν τη χαμένη του ψυχολογία εν όψει του μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στην Basket League. Επίσης, ο ελάχιστος στόχος είναι να αποφύγουν την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το τεχνικό επιτελείο της ελληνικής ομάδας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ εκτός παραμένει και ο Στέφαν Γιόβιτς. Ο πρώτος αποχώρησε με διάστρεμμα από το παιχνίδι στο Βερολίνο και επέστρεψε στην Αθήνα για θεραπεία. Έτσι, το βάρος στην επίθεση θα πέσει στους Παπαπέτρου, Μέικον και Παπαγιάννη.

Η Φενέρμπαχτσε (10-16), μετά από έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια, έχασε το… τρένο της πρόκρισης. Πάντως, στο τελευταίο χρονικά ματς επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με 81-76. Οι Πιέρια Χένρι και Γιαν Βέσελι τελείωσαν το παιχνίδι με 21 και 22 πόντους αντίστοιχα, όντας οι κορυφαίοι για την τουρκική ομάδα.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, θέλει από τους παίκτες του ανάλογη συνέχεια. Και ουσιαστικά να πάρουν την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Οι Τούρκοι στο ΟΑΚΑ έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους σ’ ένα ματς θρίλερ που κρίθηκε (91-87) στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Παναθηναϊκός, μέσα στην Κωνσταντινούπολη, έχει αρνητική παράδοση, αφού προέρχεται από 9 σερί ήττες και χαμογέλασε τελευταία φορά το 2012.EuroLeague Live Streaming

Φενερμπαχτσε – Παναθηναικος Live Streaming: Τι είπαν Πρίφτης και Καββαδάς

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ματσάρει τον ρυθμό της Άλμπα Βερολίνου: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Συγχαρητήρια στην Άλμπα, έπαιξε πραγματικά καλά. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα στην 1η περίοδο και στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού δεν ματσάραμε τον ρυθμό τους ούτε στο τρανζίσιον, ούτε στο σετ παιχνίδι. Είχαμε κάποιες εκλάμψεις, δοκιμάσαμε την ζώνη. Όμως, αυτό το ελεύθερο παιχνίδι της Άλμπα με τη συνεχή κίνηση είναι δύσκολο για την άμυνα. Το χειρότερο, φυσικά, είναι ο τραυματισμός του Νέντοβιτς. Θα πρέπει να δούμε πόσο σοβαρός είναι».

Για τον τραυματισμό του Νέντοβιτς: «Είναι πολύ νωρίς, θα εκτιμηθεί η κατάσταση, είναι ο αστράγαλός του, περιμένουμε να δούμε τη σοβαρότητά του».

Για το παιχνίδι: «Πρέπει να ανταποκρινόμαστε σε 40′ , αυτή είναι η απαίτηση όλων. Χάσαμε πολλά στο πρώτο δεκάλεπτο, διορθώσαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο με την άμυνα ζώνης αλλά δεν ήταν αρκετό γιατί χρειάζεται 40′ συγκέντρωση. Όλοι οι παίκτες της ΄Άλμπα πηδούσαν στα ριμπάουντ, είχαν πολλή ενέργεια, είχαμε και εκεί πρόβλημα».

Για τη συνέχεια: «Δεν μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια υψηλού χαρακτήρα με αυτή την ενέργεια. Έρχεται το ματς με τον Ολυμπιακό που είναι απαιτητικό σε ενέργεια και υπάρχουν αγώνες που έχει μεγάλη σημασία τι θα καταθέσεις στο παρκέ. Εκεί ξεπερνιέται και η τακτική και ο σχεδιασμός και μετράει το πόσο θες το ματς και πως μπορείς να βάλεις το κορμί σου για να το πετύχεις».

 

«Αγκάθι» τα εκτός φέτος για τον Παναθηναϊκό

Η απώλεια της Τετάρτης αποτέλεσε την 5η ήττα στα 7 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, που θέλει να αποχαιρετίσει τη φετινή διοργάνωση με θετικό αποτέλεσμα. Το μεγάλο πρόβλημα των «πράσινων» ήταν και φέτος τα εκτός έδρας παιχνίδια. Μέχρι στιγμής έχουν δώσει 13 ματς, πανηγυρίζοντας μόλις μία νίκη και αντίστοιχα 12 ήττες! Η μοναδική επικράτησή τους ήταν πριν από περίπου ένα μήνα, στις 11 Φεβρουαρίου στη Γαλλία επί της αδιάφορης Βιλερμπάν.

Η διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης είναι η εξής όπως ανακοίνωσε η Euroleague: Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Καρμέλο Πατέρνικο και Ούρος Νίκολιτς.

 

Φενερμπαχτσε – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα με ένα κλικ εδώ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News