Φενερμπαχτσε - Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/11)

Φενερμπαχτσε - Παναθηναικος Live Streaming

Φενερμπαχτσε – Παναθηναικος Live Streaming | Fenerbahce – Panathinaikos Live Streaming: Θα συνεχίσει στον δρόμο της βελτίωσης ο Παναθηναϊκός του Ντέγιαν Ράντονιτς; Την απάντηση θα την μάθουμε απόψε στην Κωνσταντινούπολη (19:45), εκεί όπου ο «εξάστερος» θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε, των Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη.

Ο Έλληνα προπονητής, ο οποίος για χρόνια ήταν στο πάγκο του «τριφυλλιού» στο πλάι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ένωσε φέτος τις δυνάμεις του με τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού. Αμφότεροι έχουν φέρει ενθουσιασμό στα «καναρίνια» και φυσικά την ομάδα στην κορυφή. Η Φενέρ με 6-1 οδηγεί την κούρσα της βαθμολογία στην Euroleague. Και μοναδική της ανορθογραφία προέκυψε πριν δύο βδομάδες στην Ισπανία όταν και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Μπατσελόνα (81-80).

Ωστόσο, την περασμένη αγωνιστική αντέδρασε και επέστρεψε στις επιτυχίες απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (93-79). Στο ρόστερ της Φενέρ δεσπόζουν παίκτες που είναι «μπαρουτοκαπνισμένοι» σε αυτό το επίπεδο. Όμως η φετινή αποκάλυψη είναι ο Τζόναθαν Μότλει. Ο Αμερικάνος σέντερ της Φενέρ έχει καλύψει και με το παραπάνω το κενό του Βέσελι.

Μάλιστα, έχει άψογη συνεργασία με τους γκαρντ των Τούρκων. Το σημαντικότερο πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό είναι η απουσία του Νεμάνια Μπιέλιτσα. Ο Ιτούδης παραμονή της αναμέτρησης στάθηκε στη βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός μετά την έλευση του Μπέικον. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Παίζουμε με μια ομάδα που έχει δείξει βελτίωση με την υπογραφή ενός πολύ σημαντικού σκόρερ. Με τον Ντουέιν Μπέικον ο Παναθηναϊκός έγινε μια ομάδα τελείως διαφορετική. Με μέγεθος, με πολλούς δημιουργούς και εκτελεστές. Έρχονται εδώ μετά από μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Μπασκόνια. Γενικά, ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα που δημιουργήθηκε αυτό το καλοκαίρι με στόχο να μπει Playoffs. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο και δεν ξεχνάμε ότι ερχόμαστε μετά το παράθυρο της FIBA. Ο Παναθηναϊκός αξίζει τον σεβασμό και τη συγκέντρωση από την πλευρά μας». Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Αντέδρασε και πάει για διπλό ο «εξάστερος»

Ο Παναθηναϊκός, την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Μπασκόνια, επέστρεψε στις επιτυχίες (2-5) μετά από 4 σερί ήττες στη διοργάνωση. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς επανεμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο και επιθετικά έπαιξαν μπάσκετ υψηλού επιπέδου, αγγίζοντας την 100αρα απέναντι στους Βάσκους (98-83).

Υπήρξε επιθετική πολυφωνία, αφού έξι παίκτες (Μπέικον, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Γουίλιαμς, Παπαγιάννης, Λι) ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων. Ενώ ο Γουόλτερς ήταν «μαέστρος» στην οργάνωση του παιχνιδιού. Παράλληλα, ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε καταπληκτική δουλειά και στις δύο ρακέτες με 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, βάζοντας τέλος στις «ρηχές» εμφανίσεις.

Πλέον, το ζητούμενο για το «τριφύλλι» είναι να «χτίσει» σερί νικών για να πλησιάσει την οκτάδα και ο Ράντονιτς κατά την αναχώρηση της αποστολή μίλησε για ματς πρόκληση. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Φενέρμπαχτσε είναι στην 1η θέση, έχει κάνει μόνο μια ήττα στη Βαρκελώνη με 1 πόντο.. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη φετινή Euroleague και διαθέτει πολλά όπλα. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά. Και στις δύο πλευρές του παρκέ και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’. Κάναμε κάποιες δυνατές προπονήσεις και αυτό είναι καλό για εμάς. Ελπίζω πως θα πάμε εκεί έτοιμοι να δώσουμε το μάξιμουμ. Τα επόμενα παιχνίδια θα μας δώσουν κάποιες απαντήσεις σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητας μας».

Το παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες μας υπόσχεται εκ νέου ένα σπουδαίο παιχνίδι. Πέρυσι σ΄ ένα ανεπανάληπτο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός επικράτησε μέσα στην Πόλη 59-62 και κατάφερε να σπάσει την αρνητική παράδοση, αφού προερχόταν από 9 διαδοχικές ήττες.

Φενερμπαχτσε – Παναθηναικος Live Streaming: Στάθηκε στην πρόοδο ο Λι

Ο Πάρις Λι σχολίασε την αγωνιστική πρόοδο του Παναθηναϊκού. Αλλά και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε (18/11, 19:45).
Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

Την προσέγγιση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε: «Πρέπει να κοιτάμε μία μέρα τη φορά. Είχαμε μια καλή προετοιμασία αυτή την εβδομάδα. Παίξαμε καλά στο προηγούμενο ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Τις αδυναμίες που έχει η τουρκική ομάδα και πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «πράσινοι»: «Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι. Δείξαμε την προηγούμενη εβδομάδα τι μπορούμε να κάνουμε, ότι μπορούμε να αμυνθούμε και να σκοράρουμε. Θα πρέπει να χτίσουμε σε αυτή την εμφάνιση, να εμπιστευόμαστε ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον και να βελτιωνόμαστε».

Για την ετοιμότητα του «τριφυλλιού»: «Νιώθω πως βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Πήραμε τον Ντουέιν Μπέικον και επέστρεψε ο Νέιτ Ουόλτερς, που βρίσκει τον ρυθμό του. Οι δυο τους είναι πολύ σημαντικά κομμάτια σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Ο Νέιτ οργανώνει τα πράγματα, ο Ντουέιν σκοράρει και κατευθυνόμαστε στον σωστό δρόμο, σίγουρα».

«Τα επόμενα ματς θα μας δείξουν πολλά»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην έδρα της φορμαρισμένης Φενέρμπαχτσε. Διαβάστε τι είπε.

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιες αδυναμίες της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη: «Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας. Σκεφτόμαστε εμάς. Κάναμε κάποιες προπονήσεις στις οποίες δεν ήμασταν όλοι μαζί. Όμως, έχουν κάνει περισσότερες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι καλό για εμάς. Ελπίζω πως θα πάμε εκεί έτοιμοι να δώσουμε το μάξιμουμ, που έχουμε αυτή τη στιγμή. Μετά θα δούμε τι κάναμε και θα το τι αναλύσουμε. Όπως είπα, παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, που έχει εξαιρετική φόρμα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40’».

Το επίπεδο ετοιμότητας του Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για αυτό. Έχω μιλήσει πολύ τους τελευταίους δυο – τρεις μήνες για την προετοιμασία και όσα έγιναν στα πρώτα παιχνίδια. Τα επόμενα παιχνίδια θα μας δώσουν κάποιες απαντήσεις, σίγουρα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα δούμε».

Αν είναι ικανοποιημένος από τη βελτίωση που έδειξαν οι «πράσινοι» κόντρα στην Μπασκόνια: «Ναι, όπως είπα μετά το ματς ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ειδικά στην επίθεση. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό, βάλαμε 60π. Ήταν ένα καλό ματς, αλλά θα δούμε. Έχουμε μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι και θα το αναλύσουμε».

Φενερμπαχτσε – Παναθηναικος Live Streaming: Οι «σφυρίχτρες» της Πόλης

Η Euroleague ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε (18/11). Όπως έγινε επίσημα γνωστό, οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Μεχντί Ντιφαλά και Κάρλος Κορτές ορίστηκαν για τον αυριανό (18/11) αγώνα του «τριφυλλιού» με την Φενέρμπαχτσε των Δημήτρη Ιτούδη – Νικ Καλάθη.

Από εκεί και πέρα, ο Νεοκλής Αβδάλας τραυματίστηκε σε αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος και η μαγνητική έδειξε πως υπέστη διάταση έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο. Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού χτύπησε σε αγώνα του εφηβικού και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη διάταση έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το «τριφύλλι», ο Αβδάλας ξεκίνησε ήδη ειδική θεραπευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού.

Φενερμπαχτσε – Παναθηναικος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News