Φενερμπαχτσε - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 18/11

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια 98-83 (Highlights/vid)

Φενερμπαχτσε – Παναθηναικος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη μεταδοση της 8ης αγωνιστικής της Euroleague

«Κρας τεστ» για τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη απόψε! Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague και θα βρει απέναντί τους αρκετούς γνώριμους (19:45).

Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη και Δημήτρη Ιτούδη, οι οποίοι στο παρελθόν έγραψαν ιστορία στους «πράσινους» και ήταν βασικοί πρωταγωνιστές σε ανεπανάληπτες επιτυχίες. Αμφότεροι βρίσκονται από φέτος στη Φενέρ και την έχουν μεταμορφώσει προς το καλύτερο. Τα «καναρίνια» με 6-1 οδηγούν την κούρσα στην βαθμολογία και η μοναδική τους ήττα ήρθε από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία (81-80).

Το «τριφύλλι» την περασμένη αγωνιστική κόντρα στους Βάσκους, επέστρεψε στις επιτυχίες (2-5), μετά από τέσσερις κολλητές ήττες στη διοργάνωση. Πλέον, το ζητούμενο είναι να «χτίσει» σερί νικών για να κερδίσει περαιτέρω έδαφος στην κατάταξη. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς με την επικράτηση απέναντι στην Μπασκόνια (98-83), ανέκτησαν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και παράλληλα εμφάνισαν σημάδια βελτίωσης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19,45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasport PrimeHD.

Χωρίς Μπιέλιτσα η Φενέρ, οδηγός το περσινό διπλό

Η τουρκική ομάδα στηρίζει πολλά στον Τζόναθαν Μότλει. Ο Αμερικανός σέντερ έκανε θραύση την περασμένη εβδομάδα με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ. Μάλιστα, αποτελεί τη φετινή αποκάλυψη της Euroleague, κυριαρχώντας και στις δύο πλευρές του παρκέ και θα βάλει δύσκολα στους ψηλούς του Παναθηναϊκού. Μοναδική απουσία για τη Φενέρ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Πλήρης θα εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός. Το παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες σκιαγραφεί ένα σπουδαίο παιχνίδι. Πέρσι, σ΄ ένα ανεπανάληπτο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός επικράτησε μέσα στην Πόλη 59-62 με συγκλονηστική άμυνα και κατάφερε να σπάσει την αρνητική παράδοση, καθώς προερχόταν από 9 διαδοχικές ήττες.

Ράντονιτς: «Δύσκολος ματς»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην έδρα της φορμαρισμένης Φενέρμπαχτσε. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Φενέρμπαχτσε είναι στην 1η θέση, έχει κάνει μόνο μια ήττα στη Βαρκελώνη για 1π. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη φετινή Euroleague. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι. Η Φενέρ έχει πολλούς καλούς παίκτες, πολλά “όπλα”.

Είναι δύσκολο να μιλήσεις για τον βαθμό ετοιμότητας. Έχω μιλήσει πολύ τους τελευταίους δυο – τρεις μήνες για την προετοιμασία και όσα έγιναν στα πρώτα παιχνίδια. Τα επόμενα παιχνίδια θα μας δώσουν κάποιες απαντήσεις, σίγουρα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα δούμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News