Φενερμπαχτσε - Ολυμπιακος Live Streaming | Fenerbahce - Olympiacos

Φενερμπαχτσε - Ολυμπιακος Live Streaming

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming:

Μετά το… τσουνάμι του κορωνοϊού που ταλαιπώρησε παίκτες και ομάδες, Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση (19:45). Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague. Πρόκειται για ένα ματς που είναι ιδιαίτερο λόγω των συνθηκών που δημιούργησε ο covid.

Fenerbahce – Olympiacos Live Streaming

Η Φενέρμπαχτσέ είδε δύο παιχνίδια της στη διοργάνωση να αναβάλλονται (Ρεάλ Μαδρίτης, Ερυθρό Αστέρα). Τελευταίο δείγμα γραφής στην Euroleagueήταν στις 23/12 στην ήττα από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία (84-82). Οι Τούρκοι βρίσκονται στη 10η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ (7-10) και ψάχνουν νίκες για να μπουν στο κόλπο της οκτάδας.

Στο πρωτάθλημα Τουρκίας η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο 2022. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο διασύρθηκε εντός έδρας από την Νταρουσάφακα με 79-61 παρουσιάζοντας επιθετικές αδυναμίες. Βέβαια, εντός στην Ευρώπη η απόδοσή της ανεβαίνει κατακόρυφα, κάτι που φαίνεται και στα νούμερά της: 5-3 ρεκόρ, 75,3 πόντους μ.ό. επίθεση,  68,5 μ.ό. άμυνα.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Σέρβο προπονητή είναι ότι δεν υπολογίζει τον βασικό της γκαρντ, Ντε Κολο. Αλλά και τον κυρίαρχο κάτω από το ρακέτα, Γιαν Βάσελι. Αμφότεροι είναι τραυματίες και για να καλυφθεί το κενό του δεύτερου αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Τζεχάιβ Φλόιντ.Euroleague Live Streaming

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming

Ο Ολυμπιακός, μετά την εντυπωσιακή επικράτηση στις 23 Δεκεμβρίου με 84-65 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, είδε τον κορωνοϊό να ταλαιπωρεί όλους τους παίκτες του. Δύο ματς των Πειραιωτών στην Euroleague (ΤΣΣΚΑ, Ζαλγκίρις) αναβλήθηκαν. Το ίδιο συνέβη και στην Basket League. Έτσι, η αγωνιστική απραξία είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα τον Γιώργος Μπαρτζώκα.

Φέτος οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και στην Πόλη θα κυνηγήσουν ένα ακόμη «ροζ φύλλο». Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ανήκει μέχρι τώρα στις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης. Με ρεκόρ 12-5 είναι 3ος και διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην προνομιούχο τετράδα.

Πλεονέκτημα για το τεχνικό επιτελείο της ελληνικής ομάδας το γεγονός ότι στο ρόστερ δεν θα υπάρχουν σημαντικές απουσίες, αφού στα τελευταία PCR τεστ όλοι οι παίκτες βγήκαν αρνητικοί.Live Streaming ευρωλιγκα

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News