ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Fenerbahce - Olympiacos

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη (30/9, 19:45) από την Φενερμπαχτσέ στη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Europa League. Η «μονομαχία» στην Τουρκία ενδέχεται να καθορίσει το μέλλον των πρωταθλητών στην διοργάνωση.

Fenerbahce – Olympiacos Live Streaming

Οι Πειραιώτες στην Πόλη θα συναντήσουν αρκετά γνωστά πρόσωπα. Η Φενερμπαχτσέ βρίσκεται υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα. Παράλληλα, επιθετικά στηρίζεται και στον Έλληνα άσο, τον Δημήτρη Πέλκα. Το ρόστερ των Τούρκων είναι πανάκριβο και διαθέτει αρκετά αστέρια. Αναμφισβήτητα ξεχωρίζουν οι Μεσούτ Εζίλ, Λουίς Γκουστάβο, Ντιέγκο Ρόσι και Ενερ Βαλέντσια.

Οι Τούρκοι στην πρεμιέρα τους στο Γιουρόπα Λιγκ έμειναν στο 1-1 με την Αϊντραχτ στην Φρανκφούρτη με τον Πέλκα να αστοχεί σε πένανλτι, ενώ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας η Φενερμπαχτσέ (5-1-1) βαδίζει χέρι- χέρι στην κορυφή με την Τραμπζονσπόρ.

Ο προπονητής της Φενέρ, Βίτορ Περέιρα εμφανίστηκε αισιόδοξος και ζήτησε από τους παίκτες του νίκες. «Πάμε για νίκες στα δύο επόμενα ματς προκειμένου στη διακοπή να βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας σε Τουρκία και Ευρώπη. Εγώ και οι φίλαθλοι είμαστε περήφανοι για εσάς και τώρα έχουμε την ευκαιρία για δύο εντός έδρας επιτυχίες», τόνισε χαρακτηριστικά.europa league Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Αντβέρπ (2-1) βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και με ένα θετικό αποτέλεσμα θα κάνει σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι πρωταθλητές με την Αντβέρπ δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά με υπομονή στο παιχνίδι τους κατάφεραν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού να πάρουν τους τρεις βαθμούς με γκολ του Ρέαμπτσιουκ.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός την Κυριακή επικράτησε 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και σκαρφάλωσε μόνος πρώτος (3-1-0 με 8-2 γκολ) στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Για το ματς με τη Φενέρ έχω αρκετές ιδέες στο μυαλό μου. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού. Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News