Φενέρ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Φενέρ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ.

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ.

Η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού δεν ήταν τόσο κακή, όσο φάνηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού (31 πόντους παθητικό) και σημαδεύτηκε κυρίως, από τα παιδικά λάθη των Μακ και Μποχωρίδη, που «έσβησαν» και τον ρυθμό στην επίθεση. Η φιλότιμη προσπάθεια της β’ περιόδου δεν είχε συνέχεια και ο Παναθηναϊκός παραδόθηκε νωρίς – νωρίς στο ντεμπούτο του Κάτας.

Όντεντ Κάτας (-): Ρεαλιστικά, ο Ισραηλινός τεχνικός δεν μπορεί να κριθεί. Η στάση του σώματός του μαρτύρησε πολλά, όσον αφορά τη δική του οπτική για τον σχεδιασμό της ομάδας. Σε διαβολοβδομάδα και σε μια εχθρική (με κόσμο – αν είναι δυνατόν) έδρα, χωρίς τον Παπαπέτρου, δεν γλίτωσε τους 100+ πόντους στη δική του πρεμιέρα στον πράσινο πάγκο. Η θέση του είναι δύσκολη με το… «καλημέρα», καθώς θα κληθεί να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις σε έναν Παναθηναϊκό περιορισμένων δυνατοτήτων!

Σέλβιν Μακ (1/10): Τραγική εμφάνιση από τον Αμερικανό γκαρντ. Από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έχασε την επαφή του με το σκορ για να έρθει το «31-12» της πρώτης περιόδου. Έκανε τρία παιδικά λάθη, δυσκολευόταν πολύ στις παγίδες των Τούρκων, δεν βοήθησε στη δημιουργία (2 ασίστ), ενώ ήταν και άστοχος στα σουτ από τα 6,75 μ (0/4 τρίποντα).

Γιώργος Παπαγιάννης (6/10): Δεν έβγαλε την ένταση της Τετάρτης ο «Big Papa», αλλά και πάλι, ήταν εκ των κορυφαίων. Μετά τα 8/10 δίποντα με την Βιλερμπάν, συνέχισε με 5/7 κόντρα στην Φενέρ. Έπαιξε μόλις 17:55, καθώς πήρε «ανάσες» από τους Όγκαστ και Μπέντιλ.

 

Λευτέρης Μποχωρίδης (2/10): Απογοήτευση… και από τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος ήταν μέσα στους αρνητικούς πρωταγωνιστές με 5 λάθη (έναντι 4 ασίστ)!

Ζακ Όγκαστ (2,5/10): Σε μια γνώριμη για εκείνον έδρα, θα περίμενε κανείς ο Όγκαστ να αποτελέσει «οδηγό» για τους πράσινους. Αλλά έμοιαζε, σαν να μην προσαρμόστηκε 100% στις ανάγκες του αγώνα. Αδικαιολόγητος στις βολές (1/4).

Λεωνίδας Κασελάκης (3/10): Είχε τη δύσκολη αποστολή να καλύψει, όσο γίνεται, τον Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι υπόδειγμα επαγγελματία στο φετινό Παναθηναϊκό και πάντοτε, δείχνει το μαχητικό του πνεύμα. Ωστόσο, τον παρέσυρε και εκείνον το ομαδικό… ναυάγιο.

Μάρκους Φόστερ (2/10): Μπήκε στο παρκέ στο τέταρτο δεκάλεπτο, παίρνοντας την ευκαιρία από τον Κάτας. Έβαλε 7 πόντους (2/3 τρίποντα), έδειξε πως το «θέλει», όμως, η περίοδος χάριτος στον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να είχε λήξει προ πολλού.

Νεμάνια Νέντοβιτς (6,5/10): Μετά την «καταιγίδα» των 33 πόντων απέναντι στην Βιλερμπάν, ο Σέρβος προσγειώθηκε απότομα. Δεν πήρε μπάλες σε ευνοϊκές για εκείνον θέσεις, προκειμένου να «εκτελέσει», έμεινε στους 6 πόντους, μοίρασε κι άλλες τόσες ασίστ, ενώ είχε και 3 κλεψίματα.

Άαρον Ουάιτ (6/10): Το πάλεψε ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος ήταν σαφέστατα ο πιο ξεκούραστος της πράσινης frontline, πριν το παιχνίδι της Πόλης. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 26:59.

Ντίνος Μήτογλου (5,5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον Μήτογλου με 40% στα δίποντα (4/10) και 0/3 τρίποντα. Ήταν, μεν, ο κορυφαίος στον «αέρα» με 7 ριμπάουντ από τους πράσινους, αλλά συνολικά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και στις δυο μεριές του παρκέ.

Μπεν Μπέντιλ (2/10): Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ο Μπέντιλ. Ο Γκανέζος φάνηκε πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει τη ροή του αγώνα και δεν δικαίωσε τον Κάτας, που τον έριξε στο παρκέ.

Χάουαρντ Σαντ Ρος (6/10): Έσφιξε τα δόντια και έπαιξε Ο Κουβανός. Δεν τα πήγε περίφημα, προσπάθησε να δώσει ώθηση στον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα με δύο τρίποντα. Όταν άφησε τη θέση του στον Μακ, φάνηκε η διαφορά, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Το Τριφύλλι πήρε 10 πόντους και 3 ασίστ από έναν παίκτη, που δεν ήξερε μέχρι την τελευταία στιγμή, αν θα τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News