Φενέρ: «Δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρωλίγκα που θέλει την αποχώρηση του Παναθηναϊκού»

Φενέρ: «Δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρωλίγκα που θέλει την αποχώρηση του Παναθηναϊκού»

Αντίθετες στην αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα είναι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

«Θα δώσω την απάντηση που έχω δώσει και πριν. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρωλίγκα που να μην θέλει τον Παναθηναϊκό στη διοργάνωση. Μιλάμε για μία ομάδα που έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη της διοργάνωσης και φυσικά μιλάμε για μία από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της. Ελπίζω να βρεθεί μία λύση και να επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να παραμείνει στην Ευρωλίγκα. Αλλά, από την άλλη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι προτεραιότητά της Ευρωλίγκας θα πρέπει να είναι να μεγαλώσει το όνομά της», δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα «basketinside.com» ο Ιταλός τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News