Φελντέιν: “Νιώθω χάλια...”

Φελντέιν: “Νιώθω χάλια...”

[ads]

Δεύτερο παιχνίδι μέσα σε τρεις μέρες  που ο Παναθηναϊκός χάνει στις λεπτομέρειες…

Το πρώτο με την Ρεάλ στην Ισπανία που ο Εξάστερος έφθασε πολύ κοντά σε ένα πολύ μεγάλο διπλό, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει στο χθεσινοβραδινό ματς με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, που αν και έφτασε να προηγείται με 4 πόντους δύο λεπτά πριν την λήξη, δεν κατάφερε να επικρατήσει τελικά.

[ads2]

Ο Τζέιμς Φελντέιν σε συνέντευξή του μίλησε για τον αγώνα με την Ρεάλ, τον Ολυμπιακό, τον εαυτό του και την διαιτησία.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε στην ιστοσελίδα Eurohoops.net

Το σκηνικό στα τελευταία λεπτά έμοιαζε με αυτό απέναντι στη Ρεάλ. Γιατί έχασε ξανά ο Παναθηναϊκός ένα ματς που έδειχνε να ελέγχει στο τελευταίο δίλεπτο;

“Συμβαίνει… Νοιώθουμε χάλια να χάνουμε έτσι… Με κάποια τέτοια σφυρίγματα. Είναι όμως, μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κερδίζουμε παιχνίδια σαν αυτό. Δεν γίνεται να χάνουμε τα κλειστά παιχνίδια”.

Τι έφταιξε στο φινάλε και ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός; Ποιος ήταν ο καθοριστικότερος παράγοντας;
“Κάποιες επιθέσεις μας και πάλι. Οπως και στη Μαδρίτη. Στο τελευταίο λεπτό κάναμε κάποια λάθη, αλλά προηγήθηκε το λάθος σφύριγμα με το φάουλ που δόθηκε στον Σπανούλη. Δεν μπορούμε όμως, να χάνουμε συνέχεια εύκολα παιχνίδια, όπως αυτό. Δεν μπορούμε να χάνουμε αγώνες που έχουμε στα χέρια μας”.

Υπάρχει κάποια κοινή συνισταμένη στα δυο αυτά ματς; Είναι θέμα συγκέντρωσης, συγκυριών ή κάτι άλλο; “Δεν ξέρω ειλικρινά. Η κατάσταση είναι όπως είναι και πρέπει να την αλλάξουμε”.

Στην τελευταία φάση ήσασταν επηρεασμένοι από τα δυο περσινά buzzer beater του Σπανούλη και περιμένατε ότι θα σουτάρει, αντί να πασάρει;

“Ολοι στο γήπεδο περίμεναν τον Σπανούλη να σουτάρει, αλλά για κάποιο λόγο κατάφερε με κάποιο τρόπο να πασάρει. Εδωσα μεγαλύτερη βοήθεια από ο,τι έπρεπε στην άμυνα. Ο Σπανούλης έκανε μια καλή πάσα, αντέδρασα αργά και χρεώθηκα με φάουλ. Ολοι μας κάναμε κακή περιστροφή, έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Τα θαλασσώσαμε στην τελευταία άμυνα. Το παιχνίδι δεν έπρεπε όμως, να φθάσει εκεί”.

To προγνωστικό της Ημέρας από την Ισπανία. Ένα κλικ στον Παρακάτω σύνδεσμο αρκεί για να βρεθείτε στο ΤΑΜΕΙΟ ….. Προγνωστικά Primera Division.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News